• TRIBINA O UZROCIMA EPIDEMIJE MALIH BOGINJA

  ZRENJANIN – Tribina pod nazivom „Vakcinacija dece i uzroci epidemije malih boginja“ biće održana u utorak, 9. januara, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.     Uvodničar je dr Tomislav Stevanović. Tribina počinje u 19 časova.   Moderator je Miroslav Samardžić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  TRIBINA O UZROCIMA EPIDEMIJE MALIH BOGINJA

  ZRENJANIN – Tribina pod nazivom „Vakcinacija dece i uzroci epidemije malih boginja“ biće održana u utorak, 9. januara, u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

   

  vakcina-deca

   

  Uvodničar je dr Tomislav Stevanović. Tribina počinje u 19 časova.

   

  Moderator je Miroslav Samardžić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. NARAVNO, TREBA VAKCINISATI SVO STANOVNIŠTVO, ALI, NE SA NEKVALITETNIM VAKCINAMA!!! ILI, SA NEADEKVATNO LAGEROVANIM! A, O CENAMA, TEK DA NE DIVANIMO, JER JE, NEKADA, NAŠ MINISTAR ZDRAVSTVA, G. TOMICA MILOSAVLJEVIĆ, KOJI JE PRETIO I KAZNAMA, KUPIO VAKCINE U KINI, KOJE SU KOŠTALE 1,5 DO 2 $, A, KOD NAS, UVEZENE, PREKO „NOVARTISA“-ŠVAJCARSKA, SU DOSTIGLE CENU, OKO 9,5 $!!!
   Pozdrav iz Elemira!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]