• Transfuziomobil naredne nedelje kod Gradskog bazena i na Trgu slobode

  Pored redovne akcije dobrovoljnog davanja krvi, koja će biti održana u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin, 25. avgusta, od 8 do 12 časova, naredne nedelje će u Zrenjaninu, na dve lokacije, biti postavljen i transfuziomobil. U njemu će građani takođe moći da daju krv.   Crveni krst Zrenjanin, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, organizovaće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Transfuziomobil naredne nedelje kod Gradskog bazena i na Trgu slobode

  Pored redovne akcije dobrovoljnog davanja krvi, koja će biti održana u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin, 25. avgusta, od 8 do 12 časova, naredne nedelje će u Zrenjaninu, na dve lokacije, biti postavljen i transfuziomobil. U njemu će građani takođe moći da daju krv.

   

  Crveni krst Zrenjanin, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, organizovaće dve vanredne akcije zbog izrazito smanjenih zaliha krvi.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin je prošle godine bio najsunčaniji grad u Srbiji

   

  Transfuziomobil će se u ponedeljak, 23. avgusta, u periodu od 16 do 19 časova, nalaziti na parkingu pored Gradskog bazena.

   

  U subotu, 28. avgusta, od 10 do 14 časova, nalaziće se na Trgu slobode, kod Gradske kuće.

   

  Zbog izrazito smanjenih zaliha krvi, Crveni krst Zrenjanin moli dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da se odazovu akciji prikupljanja krvi.

   

  Podršku ovoj akciji mogu da daju svi zdravi sugrađani, koji imaju između 18 i 65 godina života i više od 50 kilograma težine.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Kontinuirano održavanje akcija i obezbeđivanje stabilnih zaliha krvi posebno je važno tokom letnjeg perioda, kada su zalihe krvi na minimumu. Ne smemo zaboraviti da krv nema alternativu i da postoje oni kojima je neophodna bez obzira na sve“, navode u Crvenom krstu.

   

  transfuziomobil

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo