• TRADICIONALNI SKUP TURIZMOLOGA I TURISTIČKIH RADNIKA

  Biće reči o zaštićenim prirodnim dobrima u Banatu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – U sklopu obeležavanja manifestacije „Dani piva“ u Zrenjaninu, i ove godine, 17. put po redu, biće organizovan tradicionalni Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije.

  Biće reči o prirodnim dobrima - Gradska bašta
  Biće reči o prirodnim dobrima – Gradska bašta

  Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije održaće se u subotu, 27. avgusta, u Gradskoj kući Zrenjanina, sa početkom u 17 časova, a biće reči o zaštićenim prirodnim dobrima u Banatu i njihovom značaju za turizam.

  Zrenjanin je sa svojom okolinom regija koja u sebi sadrži potencijale za razvoj raznovrsnih vidova turizma, kao što su manifestacioni, kulturni, ruralni, banjski, vinski, lovni, nautički, etno, eko, avanturistički i tako dalje.

  Zaštićna prirodna dobra su značajan turistički motiv, a u gradu postoji i Javno preduzeće „Rezervati prirode Zrenjanina“, osnovano 2013. godine, koje će predstaviti svoj rad i planove, sa osvrtom na mogućnosti razvoja turizma.

  Skup turizmologa i turističkih radnika Srbije okuplja zaposlene i stručnjake iz turističkih agencija, državne uprave, obrazovnih institucija i organizacija koje se bave turizmom u smislu organizacije, pružanja usluga, obrazovanja, zakonskih propisa i prezentacije raznih vidova turizma.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo