• TEMA NEDELJE: Fizički izgled privlači, karakter zadržava

  Saznajte rezultate ankete portala „Zrenjaninski“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Više od polovine učesnika ovonedeljne ankete portala „Zrenjaninski“, na pitanje „Koliko je u životu bitan fizički izgled“, odgovorilo je da je veoma bitan.

  Da je tako smatra 52,6 odsto, od ukupno 114 posetilaca našeg portala koji su odgovorili na ovo pitanje.

  Mišljenje da je fizički izgled važan, ali ne preterano, ima 44,7 odsto učesnika ankete, dok svega 2,6 odsto njih smatra da nije bitan uopšte.

  U salonu "Harizma" trenutno je aktuelno šminkanje
  U salonu „Harizma“ trenutno je aktuelno šminkanje

  Silvija Mahalup iz zrenjaninskog Salona lepote „Harizma“ veli za portal „Zrenjaninski“ da je fizički izgled u današnje vreme veoma bitan, u nekim situacijama čak i presudan, na primer kod dobijanja posla.

  – Ljudi jednostavno gledaju da li je neka osoba prijatnog izgleda. Ako jeste, pre će dobiti posao od osobe koja ne može time da se pohvali – ističe Silvija.

  Traži se i izlivanje noktiju
  Traži se i izlivanje noktiju

  Na pitanje šta korisnici usluga ovog salona najčešće traže, ona odgovara da je, pošto je sezona matura, trenutno najaktuelnije šminkanje i izlivanje noktiju. Ali, i tretmani lica, japansko iscrtavanje obrva, masaža, pedikir…

  – Nisu samo devojke i žene naši gosti, nego i muškarci. Uglavnom dolaze na depilaciju i čupanje obrva. Ima među njima i starijih, koji pretežno traže masažu – objašnjava Silvija Mahalup.

  Salon lepote „Harizma“, inače, nalazi se u Ulici Nemanjinoj 18, a u njemu, pored naše sagovornice, rade i Tamara Borbelj, Dragana Prodanović i Ružica Stojiljković.

  Goran Žeravica
  Goran Žeravica

  O temi koja je bila predmet naše ovonedeljne ankete razgovarali smo i sa mladim Zrenjanincem Goranom Žeravicom, koji se bavi modelingom već pet godina.

  Ovaj student DIF-a u dosadašnjoj karijeri učestvovao je na „Serbian fashion week“-u, zatim na modnoj manifestaciji humanitarnog karaktera „Fashion provocation“, održanoj na brodu „Compass River City Hotel“, u Beogradu, sarađivao je sa modnim urednikom Srđanom Šveljom, sa raznim fotografima… U poslednje vreme dobio je pozive od nekoliko modnih agencija, ali se još uvek nije odlučio sa kojom će ubuduće sarađivati.

  – Da li je fizički izgled najbitniji zavisi od toga kako ga posmatrate. Neki omalovažavaju druge ljudi, dok ih drugi prihvataju sa svim njihovim vrlinama i manama. Što se tiče ljubavi, mislim da je veoma značajan, jer on privlači, a karakter zadržava – ističe za portal „Zrenjaninski“ Goran Žeravica i odmah na početku razgovora se zahvaljuje jednoj Ani koja ga je, kako kaže, podržavala u svemu i koja mu je ulivala nadu da ostvari svoje snove.

  On napominje da je njemu lično fizički izgled više pomogao, nego odmogao u kontaktu sa ljudima, i što se tiče posla, i kad je reč o ljubavnom životu.

  – Upravo za vreme „Fashion provocation“-a jedna devojka, takođe model, prišla mi je i pitala da se fotografišemo zajedno. Zatražila je da ostanemo u kontaktu i da sarađujemo. To me je prosto oduševilo, jer su devojke uglavnom sramežljive i očekuju da im muškarci prvi priđu – napominje Žeravica i dodaje da mu je druga devojka prišla i bez okolišanja mu kazala da joj je simpatičan i da je podseća na jednog američkog glumca iz popularne TV serije.

  Po njegovim rečima, nekad je to i otežavajuća okolnost, jer ako ste u vezi prilaze vam i druge devojke, što nekada može da napravi veliki problem.

  – Imao sam toga puno i suočavao se sa problemima zbog partnerkine ljubomore – zaključuje Goran Žeravica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo