• SVEČANO OBELEŽENA 122. GODIŠNJICA RADA OPŠTE BOLNICE

  ZRENJANIN – U prisustvu velikog broja lekara, medicinskih sestara i tehničara, nemedicinskog osoblja, gostiju iz drugih zdravstvenih ustanova i ordinacija, predstavnika lokalne samouprave i pojedinih privrednih kolektiva, danas je svečano obeležena 122. godišnjica od početka rada zrenjaninske Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.     Svečanosti u bolnici prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Saša Santovac i član […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SVEČANO OBELEŽENA 122. GODIŠNJICA RADA OPŠTE BOLNICE

  ZRENJANIN – U prisustvu velikog broja lekara, medicinskih sestara i tehničara, nemedicinskog osoblja, gostiju iz drugih zdravstvenih ustanova i ordinacija, predstavnika lokalne samouprave i pojedinih privrednih kolektiva, danas je svečano obeležena 122. godišnjica od početka rada zrenjaninske Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.

   

  bolnica pregledi

   

  Svečanosti u bolnici prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Saša Santovac i član Gradskog veća Mile Kovačević.

   

  Na današnjem skupu moglo se čuti da menadžment bolnice ulaže napore kako bi se obezbedila što bolja i kvalitetnija usluga, a direktorica ove ustanove Ivana Tešić je kazala da se zaposleni mogu pohvaliti još jednim bitnim datumom, koji ulazi u istoriju zrenjaninske bolnice – 23. oktobra ove godine urađene su prve tri koronorografije za teritoriju grada Zrenjanina i srednjeg Banata.

   

  – U narednom periodu se očekuje zvanično otvaranje angio sale, i ovom prilikom možemo najaviti da ćemo u narednoj godini početi ugradnju stentova za elektivne pacijente, a u bližoj budućnosti očekuje nas zbrinjavanje pacijenata sa infarktom miokarda – istakla je Ivana Tešić.

   

  Današnja proslava iskorišćena je i za dodelu priznanja zaposlenim lekarima i osoblju čiji je radni vek u bolnici duži od dve decenije, a upriličen je i kraći umetnički program koji su izveli učenici Muzičke škole „Josif Marinković“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo