• Svečana akademija povodom Dana škole „Uroš Predić“

  Povodom Dana škole „Uroš Predić“, u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin će 7. decembra, u 13 časova, biti održana Svečana akademija i predstavljanje rezultata ovogodišnjeg konkursa, kao i otvaranje izložbe radova učenika u holu Muzeja.   Tradicionalni likovni i literarni konkurs za učenike srednjih i učenike osmih razreda osnovnih škola i ove godine su raspisale HPTŠ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Svečana akademija povodom Dana škole „Uroš Predić“

  Povodom Dana škole „Uroš Predić“, u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin će 7. decembra, u 13 časova, biti održana Svečana akademija i predstavljanje rezultata ovogodišnjeg konkursa, kao i otvaranje izložbe radova učenika u holu Muzeja.

   

  Tradicionalni likovni i literarni konkurs za učenike srednjih i učenike osmih razreda osnovnih škola i ove godine su raspisale HPTŠ „Uroš Predić“ i Školska uprava Zrenjanin. Nagrađeni i pohvaljeni radovi na četrnaestom okružnom likovnom konkursu „Portret“ biće izloženi u Holu Narodnog muzeja Zrenjanin.

   

  Ove godine, članovi stručnog žirija bili su Nataša Živkov Stojkov, akademski slikar i profesor likovne kulture, Ana Stanar, istoričar umetnosti i profesor likovne kulture, i Dušanka Đorđević, diplomirani slikar scenograf i profesor likovne kulture.

   

  Autor izložbe je Dušanka Đorđević, a nadležni kustos Nevena Dujin Grković, muzejski pedagog.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]