• Stočna hrana, brushalteri, igračke, keks na poklon… Šta sve donose „Penzionerske kartice“

  „Penzionerske kartice nove generacije“ Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje počele su da važe od 1. oktobra.   Zahvaljujući njima, za korisnike su obezbeđeni popusti i ostale pogodnosti u javnim preduzećima, apotekama, zdravstvenim ustanovama, prodavnicama, banjama i ostalim pravnim subjektima koji su se uključili u projekat Fonda PIO.   PROČITAJTE JOŠ: Žitište gradi parking, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stočna hrana, brushalteri, igračke, keks na poklon… Šta sve donose „Penzionerske kartice“

  „Penzionerske kartice nove generacije“ Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje počele su da važe od 1. oktobra.

   

  Zahvaljujući njima, za korisnike su obezbeđeni popusti i ostale pogodnosti u javnim preduzećima, apotekama, zdravstvenim ustanovama, prodavnicama, banjama i ostalim pravnim subjektima koji su se uključili u projekat Fonda PIO.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Žitište gradi parking, Sečanj adaptira ustanovu kulture, Novi Bečej uređuje priobalje Tise

   

  „Zajedničkim aktivnostima države, Fonda PIO i privrede stvoren je ambijent koji će penzionerima, korisnicima „Penzionerske kartice“, omogućiti bolji životni standard i viši kvalitet života, što je i bila polazna osnova celog projekta“, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

   

  Potpisivanje ugovora između zrenjaninske filijale PIO Fonda i privrednih subjekata sa teritorije ovog grada, koji su se priključiti projektu „Penzionerske kartice nove generacije“, organizovano je sredinom septembra u Gradskoj kući.

   

  Predsednik Udruženja penzionera grada Zrenjanina Slavko Šućurević je tom prilikom rekao da je ovaj susret bila prilika i za dodatna pitanja, ali i sugestije penzionera.

   

  – Drago nam je da će u narednom periodu niz usluga našim penzionerima pružati i Narodno pozorište „Toša Jovanović“, Javna ustanova „Sportski objekti“ i nekoliko privatnih preduzeća – rekao je Šućurević i dodao da je i deo velikih trgovinskih sistema potpisao ugovore na nivou države.

   

  Pet odsto popusta na tehnički pregled

   

  Zahvaljujući ovoj kartici, ovdašnji penzioneri imaju pet odsto popusta na tehnički pregled i administrativne usluge za registraciju vozila u jednom auto-moto tehničkom centru iz Zrenjanina, dok drugi auto servis daje popust od 1.000 dinara za tehnički pregled i registraciju vozila, 20 odsto popusta na usluge servisa putničkih vozila, kao i pet odsto popusta na traktorske delove, auto delove i automobilske pneumatike.

   

  Jedna zrenjaninska trgovina im je obezbedila deset odsto popusta na celokupan asortiman, a radnja iz Elemira im nudi deset odsto popusta za dioptrijske naočare, sunčane naočare i prateću opremu, besplatnu provera dioptrije i savetovanje prilikom izbora naočara.

   

  Butik u centru grada daje 20 odsto popusta na novu kolekciju sportske opreme, odeće i obuće i dodatnih 10 odsto popusta na već snižene artikle.

   

  Druga trgovina je obezbedila deset odsto popusta na muški i ženski veš, 20 odsto na šešire, ženske i muške kupaće gaće, letnje pidžame, haljine, majice kratkih rukava i pantalone, kao i deset odsto popusta na brushaltere.

   

  Besplatno korišćenje bazena sat vremena

   

  Zemljoradnička zadruga iz Perleza korisnicima penzionerskih kartica nudi pet odsto popusta na stočnu hranu, a deset odsto na pesticide i ostalu robu.

   

  Trgovina iz Sečnja daje 20 odsto popusta na sitne kućne aparate, plus poklon, i to od 8. do 12. u mesecu, a isto toliko popusta na igračke, od 17. do 21. u mesecu. Popust od 20 odsto važi i na keramiku, od 25. do 30. u mesecu, plus šolja na poklon, a deset odsto popusta na hranu, od 8. do 12. u mesecu, plus keks na poklon.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca obezbedila je deset odsto popusta za određene usluge, a Narodno pozorište „Toša Jovanović“ 25 odsto popusta na karte za dramske predstave.

   

  Javna ustanova „Sportski objekti“ je penzionerima koji imaju ove kartice omogućila besplatno korišćenje bazena radnim danima od 12 do 13 časova.

   

  Pregled pravnih lica, sa navedenim popustima koji su obezbeđeni, dostupan je na zvaničnom sajtu PIO Fonda.

   

  Održana tribina „Zdrave granice – zdrava igra“ u organizaciji Udruženja AGOS

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo