• Smena na čelu Banje „Rusanda“: Igor Dostanić umesto Zorice Ćulibrk

  Posle pet godina rukovođenja ustanovom, dr Zorica Ćulibrk više nije na čelu Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca, saznaje portal zrenjaninski.com. Nju je na čelu ove zdravstvene ustanove zamenio Igor Dostanić.   Dostanić je do sada obavljao funkciju direktora zrenjaninske filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.   PROČITAJTE JOŠ: Obuka u Zrenjaninu u okviru […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Smena na čelu Banje „Rusanda“: Igor Dostanić umesto Zorice Ćulibrk

  Posle pet godina rukovođenja ustanovom, dr Zorica Ćulibrk više nije na čelu Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca, saznaje portal zrenjaninski.com. Nju je na čelu ove zdravstvene ustanove zamenio Igor Dostanić.

   

  Dostanić je do sada obavljao funkciju direktora zrenjaninske filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Obuka u Zrenjaninu u okviru kampanje „Život u tvojim rukama“

   

  Smena dr Zorice Ćulibrk je usledila nakon što je Državna revizorska institucija saopštila da je sprovela reviziju poslovanja Banje „Rusanda“ i tom prilikom utvrdila teško kršenje obaveze dobrog poslovanja. DRI je o tome obavestila Narodnu skupštinu Republike Srbije. Takođe je uputila AP Vojvodini zahtev za razrešenje odgovornog lica „Rusande“. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Pokrajinska vlada je krajem marta 2017. godine imenovala dr Zoricu Ćulibrk, specijalistu fizijatra, za vršioca dužnosti direktora Specijalne bolnice „Rusanda“ u Melencima. To je učinjeno nakon što je prethodna direktorka prof. dr Nada Naumović podnela ostavku. Ćulibrk je od tada sve vreme bila u statusu v.d. direktora.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – U potpunosti poznajem strukturu, organizaciju i funkcionisanje naše ustanove. To je veoma bitno za dalji razvoj i unapređenje rada. Svojim prethodnim radom i aktivnostima i kao lekar i kao rukovodilac pokazala sam konstantno zalaganje u smislu unapređenja kvaliteta zdravstvenih usluga, kvaliteta rada i povećanja efikasnosti korišćenja raspoloživih kapaciteta. Na taj način sam potvrdila da mi je interes bolesnika, korisnika, zaposlenih i ustanove na prvom mestu – izjavila je u to vreme Ćulibrk.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dve godine zatvora zbog primanja mita od vlasnika firme „Gruja – petrol“

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Čovek ima neki privatni ekonomski fakultet završen. Izdanak gramzivosti sns kaste. Samo nebo je granica, a u glavi muk. Junoša kakvih je sns iznedrio na stotine, bez blama.

   1. „Zaboraviše“ da napomenu da je i pomenuti „ekspert“ opšte prakse takođe godinama bio u VD statusu na čelu lokalnog RFZOa, što je takođe suprotno zakonu. Kao i sve što je dotični potpisao na taj način… Posebna tuga je neobjavljivanje komentara u tom smislu. Zašto? (Pitam se, baš se pitam!?)

  2. I da li će Zorica Ćulibrk odgovarati za kriminal. Budimo realni napravila je dugovanje od preko 250 miliona, muljala preko dve privatne agencije… Tužilaštvo ništa.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo