• Škola „Uroš Predić“ i „Mlekoprodukt“ nude jedinstvenu priliku za obrazovanje

  Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ i „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina nude budućim učenicima jedinstvenu priliku za obrazovanje i dalji rad u modernoj prehrambenoj kompaniji.   U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, koje podrazumeva odgovoran i aktivan odnos prema napretku lokalne zajednice, kompanija „Mlekoprodukt“ se, zajedno sa HPTŠ „Uroš Predić“, odlučila da budućim učenicima ove srednje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Škola „Uroš Predić“ i „Mlekoprodukt“ nude jedinstvenu priliku za obrazovanje

  Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ i „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina nude budućim učenicima jedinstvenu priliku za obrazovanje i dalji rad u modernoj prehrambenoj kompaniji.

   

  U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, koje podrazumeva odgovoran i aktivan odnos prema napretku lokalne zajednice, kompanija „Mlekoprodukt“ se, zajedno sa HPTŠ „Uroš Predić“, odlučila da budućim učenicima ove srednje škole ponudi jedinstvenu priliku za obrazovanje i dalji rad. „Mlekoprodukt“ je pozvao buduće srednjoškolce da odaberu školovanje za profil prehrambeni tehničar. Tako će sebi osigurati kvalitetno, moderno i dinamično školovanje, sa praksom u jednoj od najmodernijih i najopremljenijih kompanija u regionu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Crveni krst Zrenjanin sprovodi akciju „Paket za novorođenu bebu“

   

  Tokom četvorogodišnjeg školovanja za program prehrambenog tehničara, učenici će steći veštine procesa kontrole gotovih proizvoda i polaznih sirovina. Iz prve ruke će naučiti proizvodni proces, obavljati tehnološke procese proizvodnje u pogonima za proizvodnju i preradu hrane, naučiti postupke skladištenja sirovina i gotovih proizvoda. Sve to će biti realizovano kroz program dualnog obrazovanja sa „Mlekoproduktom“, jednom od najmodernijih prehrambenih kompanija u našoj zemlji.

   

  Nakon uspešnog školovanja, učenici će, opremljeni i teorijskim i praktičnim znanjem, stečenim u savremenom poslovnom sistemu, koji radi u skladu sa najvišim svetskim standardima, pred sobom imati poslovnu perspektivu u stalno rastućem sektoru prehrambene industrije, bilo u samim prehrambenim pogonima, bilo u laboratorijama za kontrolu kvaliteta, u trgovini i u ugostiteljstvu, kao i u pekarama, mlekarama i mlinovima.

   

  Praktična primena stečenih znanja, plaćena praksa u dinamičnom radnom okruženju i mogućnost zaposlenja nakon školovanja, uz kontinuirani napredak u kompaniji sa međunarodnom reputacijom, kao i učešće u razvoju prehrambenog sektora i rad sa aktuelnim modernim tehnologijama, čine od ove zajedničke ponude kompanije „Mlekoprodukt“ i škole „Uroš Predić“ istinsku priliku za uspešan početak karijere.

   

  mlekoprodukt

   

  „Mlekoprodukt“ sa uspehom posluje više od sedam decenija

   

  Škola „Uroš Predić“ je multigeneracijska i multiprogramska institucija. Jedan je od stubova razvoja društvenih i ljudskih resursa u Vojvodini i Srbiji.

   

  „Mlekoprodukt“ je sirara koja sa uspehom posluje više od sedam decenija. Proizvodi 7.000 tona mlečnih proizvoda i dnevno sakupi prvoklasno mleko sa više od 400 farmi. Od 2004. godine, „Mlekoprodukt“ je ušao u sastav francuske grupe „Savencia fromage & dairy“, koja je jedan od najvećih prerađivača mleka u svetu, drugi proizvođač sireva u Francuskoj i četvrti u svetu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Grupa „Savencia“ je prepoznatljiva po specijalitetima od sira koje proizvodi po najvišim standardima kvaliteta. Plasira ih u više od 120 zemalja širom sveta.

   

  mlekoprodukt

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo