• SARADNJA BIBLIOTEKE I GERONTOLOŠKOG CENTRA

  Ideja radionica jeste da se razvije empatija, tolerancija i zbliže deca i starije osobe

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – U petak, 15. januara, na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ biće održana prva od četiri radionice iz ciklusa „Mali čovek – veliki čovek“ koje će ova ustanova kulture realizovati u saradnji sa Klubom za stara lica Gerontološkog centra.

  Biblioteka tabla

  Svaka od radionica kao polazište ima jednu knjigu ili bajku, a ideja jeste da se na kreativan način razvije empatija, tolerancija i zbliže deca i starije osobe kroz različite aktivnosti: čitanje, izradu rukotvorina, razgovore, upotrebu novih tehnologija.

  Radionice će voditi Tanja Ćirić, bibliotekarka Gradske narodne biblioteke, i Tatjana Tatić Toškov, domaćica Kluba za stara lica.

  Radionice su otvorene za sve zainteresovane penzionere i decu (mlađe osnovnoškolce) i održavaće se na Dečjem odeljenju biblioteke i u Klubu za stara lica Gerontološkog centra (Ulica Nikole Pašića 11). Svoje učešće u radionicama potvrdili su i penzioneri Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

  Radionica „Dobro drvo“ koja će biti održana u petak, 15. januara, u periodu od 13.30 do 14.30 časova, na Dečjem odeljenju biblioteke, kao prva u ovom ciklusu, označiće početak saradnje Gerontološkog centra i Gradske narodne biblioteke.

  „Hrabri krojač“, druga radionica ovog ciklusa, biće održana u Klubu za stara lica 22. januara od 16 sati.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo