• Ruska humanitarna misija realizovaće velike projekte u Zrenjaninu

  Ruska humanitarna misija će u narednom periodu realizovati velike humanitarne projekte u Zrenjaninu, najavljeno je danas iz lokalne samouprave.   S tim u vezi, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i generalni direktor Ruske humanitarne misije u Beogradu Sergej Ševčuk potpisali su Memorandum o saradnji. U pitanju je okvirni akt koji treba da postavi osnove za realizaciju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ruska humanitarna misija realizovaće velike projekte u Zrenjaninu

  Ruska humanitarna misija će u narednom periodu realizovati velike humanitarne projekte u Zrenjaninu, najavljeno je danas iz lokalne samouprave.

   

  S tim u vezi, gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i generalni direktor Ruske humanitarne misije u Beogradu Sergej Ševčuk potpisali su Memorandum o saradnji. U pitanju je okvirni akt koji treba da postavi osnove za realizaciju tih projekata.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Hiperbarična komora pojačava imunitet i ubrzava oporavak tela

   

  Na sastanku upriličenom u Gradskoj kući bilo je reči o konkretnim projektima koje bi Ruska humanitarna misija u skorijem vremenskom periodu trebalo da realizuje u gradu na Begeju. Gosti su ovom prilikom posetili i Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“, kao jednog od potencijalnih primalaca donacije Ruske humanitarne misije.

   

  Pre mesec dana gradonačelnik Salapura je ugostio i predstavnike „Ruskog doma“, odnosno Ruskog centra za nauku i kulturu iz Beograda. On je tada sa gostima održao radni sastanak, na kojem je bilo reči o nastavku saradnje sa Zrenjaninskom gimnazijom, kao i odlasku učenika na studiranje u Rusiju. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Sada se saradnja širi i na Rusku humanitarnu misiju. Sigurno je da će iz ovih institucija Ruske Federacije u našoj zemlji u predstojećem periodu stizati još dobrih vesti, inicijativa i projekata“, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo