• ROTARI KLUB OPREMIO TRI UČIONICE ŠKOLSKIM KLUPAMA

  ZRENJANIN – Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu danas je uručena donacija Rotari kluba Zrenjanin, koja se sastoji u reparaciji školskih klupa za tri učionice.     Donaciju je uručio predsednik Rotari kluba Zrenjanin Dejan Dunđerski.   – Naše akcije u lokalnoj zajednici usmerene su na podršku deci i obrazovanju. Ovom prilikom pomažemo deci u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ROTARI KLUB OPREMIO TRI UČIONICE ŠKOLSKIM KLUPAMA

  ZRENJANIN – Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu danas je uručena donacija Rotari kluba Zrenjanin, koja se sastoji u reparaciji školskih klupa za tri učionice.

   

  rotari klub zrenjanin

   

  Donaciju je uručio predsednik Rotari kluba Zrenjanin Dejan Dunđerski.

   

  – Naše akcije u lokalnoj zajednici usmerene su na podršku deci i obrazovanju. Ovom prilikom pomažemo deci u školi „Žarko Zrenjanin“, a konkretno reparirane su ploče na školskim klupama u tri učionice – rekao je Dunđerski, prilikom uručenja donacije.

   

  – Zahvaljujemo se Rotari klubu na donaciji, koja je mnogo obradovala đake naše škole. Ove tri učionice izgledaju sada mnogo lepše. U ta tri odeljenja, u dve smene, ove klupe koristi gotovo dve stotine đaka – naglasila je direktorica škole Ivana Bošnjak Bošnjak.

   

   

  – U sklopu današnje posete Zrenjaninu, pored rotarijanskih tema, imali smo i susret sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem, gde smo razmenili korisne ideje o saradnji. Na kraju posete prisustvovali smo i uručenju donacije, koja pokazuje da zrenjaninski Rotari klub podržava obrazovanje u lokalnoj zajednici – naglasio je Bane Aranđelović, guverner Rotari distrihta za Srbiju i Crnu Goru.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo