• Registracija vozila i posle 5. jula po nepromenjenim uslovima

  Građani će i nakon 5. jula po nepromenjenim uslovima moći da registruju vozila, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja.   „Primena odredbi iz Pravilnika, koje se odnose na kočnice, na uređaje za odvođenje i regulisanje izduvnih gasova (merenje izduvne emisije, obaveznost posedovanja katalizatora) i druge biće odložene na period od najmanje dve godine“, navela je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Registracija vozila i posle 5. jula po nepromenjenim uslovima

  Građani će i nakon 5. jula po nepromenjenim uslovima moći da registruju vozila, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja.

   

  „Primena odredbi iz Pravilnika, koje se odnose na kočnice, na uređaje za odvođenje i regulisanje izduvnih gasova (merenje izduvne emisije, obaveznost posedovanja katalizatora) i druge biće odložene na period od najmanje dve godine“, navela je Agencija.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Jedna od vodećih firmi u oblasti drumskog transporta traži radnike

   

  Kako navode, izmene i dopune Pravilnika o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima, omogućiće građanima da i dalje registruju vozila pod nepromenjenim uslovima.

   

  „Uočeni problemi u primeni pojedinih odredbi Pravilnika uticali bi da veliki broj vozila ne ispuni uslove koji se zahtevaju na tehničkom pregledu, a čija bi primena počela 5. jula“, saopštila je Agencija.

   

  Pravilnik je, podsećaju, donet 2012. godine i u nadležnosti je Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Podsećaju i da je u toku 2021. formirana radna grupa koja je trebalo da unese izmene i dopune u Pravilnik.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo