• RADIO U LIKVIDACIJI, POGLEDAJTE KOLIKI SU DUGOVI

  ZRENJANIN – Željko Babić, likvidacioni upravnik podneo je prvi izveštaj o priznatim i osporenim potraživanjima JP „Radio Zrenjanin“ u likvidaciji.       Prema tom izveštaju,  ukupna dugovanja koje Radio Zrenjanin ima iznose blizu 5 miliona dinara.   Na listi priznatih potraživanja, koja iznose 4,2 miliona dinara, najveće dugovanje radio ima prema SOKOJ-u, organizaciji za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RADIO U LIKVIDACIJI, POGLEDAJTE KOLIKI SU DUGOVI

  ZRENJANIN – Željko Babić, likvidacioni upravnik podneo je prvi izveštaj o priznatim i osporenim potraživanjima JP „Radio Zrenjanin“ u likvidaciji.

   

  radio

   

   

  Prema tom izveštaju,  ukupna dugovanja koje Radio Zrenjanin ima iznose blizu 5 miliona dinara.

   

  Na listi priznatih potraživanja, koja iznose 4,2 miliona dinara, najveće dugovanje radio ima prema SOKOJ-u, organizaciji za autorska prava. Slede dugovanja prema članovima Nadzornog odbora, zatim prema zaposlenima, Polar sekjuritiu i Poreskoj upravi.

   

  Na listi osporenih potraživanja su dugovanja prema zaposlenima koji su i nakon pokrenutog likvidacionog postupka ostali u preduzeću. Iako su potraživanja osporena, u Babićevom izveštaju stoji da će i ona u nekom trenutku biti isplaćena.

   

  Imovina preduzeća dovoljna je da se namire sva potraživanja a likvidacija bi trebalo da bude završena do kraja ove godine, smatra Babić.

   

  Radio Zrenjanin je zvanično u likvidaciji od 4. novembra prošle godine. Radio je program, koji se osim na srpskom, realizovao i na ostalim jezicima u službenoj upotrebi, prestao da emituje krajem 2015. godine nakon više od 35 godina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo