• Prošireni smeštajni kapaciteti za pacijente pozitivne na koronavirus (Foto)

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina obaveštava građane da će, usled naglog povećanja broja pacijenata zaraženih virusom korona i zbog povećane mogućnosti intrahospitalnog širenja zaraze, i dalje na snazi biti obustava rada ambulanti Specijalističke poliklinike.   Počev od 30. novembra, obustava će biti na period od 14 dana.   Za sve zakazane preglede, koji su […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prošireni smeštajni kapaciteti za pacijente pozitivne na koronavirus (Foto)

  Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina obaveštava građane da će, usled naglog povećanja broja pacijenata zaraženih virusom korona i zbog povećane mogućnosti intrahospitalnog širenja zaraze, i dalje na snazi biti obustava rada ambulanti Specijalističke poliklinike.

   

  Počev od 30. novembra, obustava će biti na period od 14 dana.

   

  Za sve zakazane preglede, koji su obuhvaćeni periodom obustave, biće određeni naknadni termini. Svi pacijenti koji imaju prioritetne upute, odnosno sva hitna stanja, biće pregledana u Urgentnom centru. Dijagnostika, koja je hitna za malignitete i za ostala hitna stanja, biće sprovedena odmah.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Alarmantno i u Žitištu: Gotovo 80 posto zaraženih čine cele porodice

   

  U međuvremenu, prošireni su smeštajni kapaciteti za pacijente pozitivne na koronavirus. Završeni su radovi na sanaciji i adaptaciji gasne infrastrukture za medicinski kiseonik i vazduh u zgradi Odeljenja psihijatrije, kapaciteta 80 bolesničkih postelja, koja je odmah stavljena u funkciju za smeštaj ovih pacijenata, pored postojećih smeštajnih kapaciteta u zgradi Službe pedijatrije i Infektivnog odeljenja.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin