• Proradio kol-centar za prijavljivanje onih koji ne poštuju propisane mere

  U Zrenjaninu je počeo sa radom kol-centar putem kojeg građani mogu da prijave sve uočene nepravilnosti koje se odnose na primenu propisanih protivepidemijskih mera. Broj telefona kol-centra je 066 866 0 609.   Ovaj kol-centar aktivirao je Srednjobanatski upravni okrug.   Građani putem njega mogu da prijave ukoliko primete da se u objektima ne nose […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Proradio kol-centar za prijavljivanje onih koji ne poštuju propisane mere

  U Zrenjaninu je počeo sa radom kol-centar putem kojeg građani mogu da prijave sve uočene nepravilnosti koje se odnose na primenu propisanih protivepidemijskih mera. Broj telefona kol-centra je 066 866 0 609.

   

  Ovaj kol-centar aktivirao je Srednjobanatski upravni okrug.

   

  Građani putem njega mogu da prijave ukoliko primete da se u objektima ne nose zaštitne maske, ne poštuje fizička distanca, ili da ne postoje dezinfekciona sredstva i dezobarijere.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Najviše inficiranih u Novom Sadu, za njim slede Zrenjanin i Pančevo

   

  Kol-centar je, kako je navedeno u saopštenju, počeo sa radom u cilju postizanja veće efikasnosti u radu inspekcijskih službi na suzbijanju širenja virusa korona

   

  Radno vreme kol-centra je od 7.30 do 18 časova.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo