• PRIPREME ZA KUPALIŠNU SEZONU

  Sprema se i „Peskara“ i Tisa, kreće tender za spasioce

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Pripreme za kupališnu sezonu na „Peskari“ i Tisi uveliko su u toku, i 20.juna ona će biti otvorena na oba popularna izletišta, obećava direktor  Javnog preduzeća Turistički centar Grada Zrenjanina, Dragan Vulešević.

  peskara (7)-U punom jeku su sve faze priprema za kupališnu sezonu. U toku je tender za izdavanje preostalih ugostiteljskih objekata, jer dva su već izdata, a raspisuje se i tender za spasioce, kako na Peskari tako i na Tisi. Sprema se i nasipanje peska, repariranje suncobrana, uređenje talpi – ističe Vulešević, uz napomenu da se na Tisi već okupljaju izletnici.

  -Tamo smo još pre prvomajskih praznika poboljšali prilazni put i uredili teren oko plaže. Neki ugostitljski objekti tamo već rade. Uglavnom, na oba kupališta će do 20. juna sve biti spremno i očekujemo dobu sezonu – napominje Vulešević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Pisao sam već ranije o ovom problemu na Peskari. Od kada je asfaltiran put duž cele Peskare, ljudi svojom automobilima besomučno jure i trkaju se bez obzira na saobraćajne znakove koji obeležavaju put. NADLEŽNI stavite ležeće policajce duž celog puta na peskari dok neko ne nastrada. Ne razumem nasilnike koji koriste ovaj put za iživljavanje Bio sam svedok u subotu u kasnim popodnevnim satima kada je crveni jugo u poslednjem momentu zakočio pred grupom dece. Pitajte ljude koji su stanari u toj ulici kakav problem zadaju vozači automobila i motoristi bukom, jurnjavom i svojom nasilničkom vožnjom. Dok ne bude kasno, preventivno rešavajte probleme nadležni.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo