• Predškolska ustanova organizuje humanitarni koncert „Da Mateja ostane na nogama“

  Predškolska ustanova Zrenjanin, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina, organizuje humanitarni koncert pod nazivom „Da Mateja ostane na nogama“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predškolska ustanova organizuje humanitarni koncert „Da Mateja ostane na nogama“
  Foto: Fondacija "Humanost bez granica"

   

  Koncert „Da Mateja ostane na nogama“ biće održan u utorak, 26. marta, sa početkom u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

   

  Učestvuju Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina, horovi vrtića „Vila“ i „Crvenkapa“, vrtića „Maslačak“, vrtića „Zvezdica“, Hor pripremnog prvog i drugog razreda Muzičke škole „Josif Marinković“, Dečji hor „Sanjalice“, Kreativna radionica „Iskrice“, Muzička akademija „Pejčić“, Plesni studio „Golden Way Dance Company“, Centar za očuvanje tradicionalne kulture „Đerđef“ i Centar za očuvanje kulturnog nasleđa „Štogod“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: ZREPOK: Postoje opstrukcije kako udžbenici Fondacije Alek Kavčić ne bi stigli do đaka

   

  Šestogodišnjem dečaku Mateji Kačavendi je u junu 2023. uspostavljena dijagnoza Dišenova mišićna distrofija. To je teška, neizlečiva progresivna bolest mišića.

   

  Mateji su potrebna sredstva za kupovinu lekova, vitamina, suplemenata, fizikalne terapije, banjsko lečenje, hidroterapije, kao i za troškove puta i smeštaja.

   

  Svi koji žele da pomognu Mateji mogu to da učine slanjem SMS poruke sa brojem 191 na 2407. Cena poruke iznosi 200 dinara.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Uplate za pomoć u lečenju mogu da se izvrše i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

   

  mateja kačavenda

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo