• Predškolska ustanova objavila da počinje upis dece u jaslice i vrtiće

  Predškolska ustanova Zrenjanin je raspisala konkurs za upis dece predškolskog uzrasta od šest meseci do šest i po godina u jaslice i vrtiće za narednu školsku godinu.   Konkurs je raspisan za celodnevni boravak u jaslicama dece od šest meseci do tri godine, kao i u vrtiće dece od tri do pet i po godina. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predškolska ustanova objavila da počinje upis dece u jaslice i vrtiće

  Predškolska ustanova Zrenjanin je raspisala konkurs za upis dece predškolskog uzrasta od šest meseci do šest i po godina u jaslice i vrtiće za narednu školsku godinu.

   

  Konkurs je raspisan za celodnevni boravak u jaslicama dece od šest meseci do tri godine, kao i u vrtiće dece od tri do pet i po godina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ovako se to radi: I deca sakupljala otpad koji ide na reciklažu (Foto)

   

  Moguće je i prijaviti decu uzrasta od tri do pet i po godina za poludnevni boravak u vrtićima „Poletarac“, „Sunčica“ i „Maslačak“.

   

  Konkurs se odnosi i na upis dece u godini pred polazak u školu, i to za celodnevni ili poludnevni boravak. Ovaj upis je obavezan za decu rođenu između 1. marta 2016. i 28. februara 2017. godine.

   

  „Prijava za upis deteta u Predškolsku ustanovu će se obavljati elektronskim putem na portalu eUprava od 4. do 31. maja. Za ovako podnete prijave sistem automatski pribavlja podatke iz Matične knjige rođenih i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja. Stoga roditelji ne moraju da pribavljaju ova dokumenta“, saopštila je Predškolska ustanova Zrenjanin.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za decu samohranih roditelja, žrtava nasilja u porodici, sa smetnjama u psiho-fizičkom razvoju, kao i iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, Predškolska ustanova je u mogućnosti da prihvati prijavu elektronskim putem. Međutim, potrebno je da roditelji lično podnesu relevantnu dokumentaciju, kojom dokazuju navedeni status.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo