• Povlašćeno parkiranje u zoni Dečijeg dispanzera za roditelje ili staratelje

  Gradsko veće Zrenjanina usvojilo je dopunu pravilnika o određivanju osoba koje mogu ostvariti pravo na povlašćeno parkiranje na javnim parkiralištima u gradu. Posle ove izmene, to pravo mogu da ostvare i roditelji ili staratelji dece rođene od 1. januara ove godine, i to do detetove navršene prve godine života.   PROČITAJTE JOŠ: Već nekoliko dana […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Povlašćeno parkiranje u zoni Dečijeg dispanzera za roditelje ili staratelje

  Gradsko veće Zrenjanina usvojilo je dopunu pravilnika o određivanju osoba koje mogu ostvariti pravo na povlašćeno parkiranje na javnim parkiralištima u gradu. Posle ove izmene, to pravo mogu da ostvare i roditelji ili staratelji dece rođene od 1. januara ove godine, i to do detetove navršene prve godine života.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Već nekoliko dana ne radi javni vodomat u Ulici Koče Kolarova

   

  Povlašćeno parkiranje se odnosi na javna parkirališta u ulicama Svetosavskoj, Karadžićevoj i na velikom parkingu iza Dečijeg dispanzera i Dispanzera za žene Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.

   

  Pravo na parkiranje u navedenim ulicama može se ostvariti samo za jedno vozilo koje je u vlasništvu roditelja ili staratelja, ili babe i dede deteta.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Iz Odeljenja za društvene delatnosti Gradske uprave poručuju da će biti kontaktirani roditelji i staratelji dece koji ostvaruju pravo na povlašćeno parkiranje. Ukoliko ipak žele da sami podnesu zahtev za ostvarenje prava, mogu to učiniti u kancelariji broj 10 Odeljenja za društvene delatnosti.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo