• Poseban nalet energije i znanja: Brojni uspesi učenika OŠ „Dr Jovan Cvijić“

  Učenici Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina postigli su zapažene rezultate na svim nivoima takmičenja.   Kako kažu u školi, ove godine je, posle pauze zbog pandemije, bio poseban nalet energije i znanja, kao i želje za takmičenjem i postizanjem što boljih rezultata, kako učenika tako i njihovih učitelja i nastavnika.   U OŠ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poseban nalet energije i znanja: Brojni uspesi učenika OŠ „Dr Jovan Cvijić“

  Učenici Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina postigli su zapažene rezultate na svim nivoima takmičenja.

   

  Kako kažu u školi, ove godine je, posle pauze zbog pandemije, bio poseban nalet energije i znanja, kao i želje za takmičenjem i postizanjem što boljih rezultata, kako učenika tako i njihovih učitelja i nastavnika.

   

  U OŠ „Dr Jovan Cvijić“ su ponosni na sve svoje učenike, a ovog puta najviše na one koji su postigli uspehe na republičkim takmičenjima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Tradicionalna priredba posvećena maturantima upriličena u Domu učenika

   

  Posebno zapažene rezultate postigli su đaci i njihov nastavnik Aleksandar Rakita na republičkom takmičenju iz hemije. Tamara Berkesel osvojila je drugo mesto na državnom nivou. Pohvale su zaslužili Nemanja Đurđević, Hana Vraneš, Filip Lakićević i Filip Paripović.

   

  Na republičkom takmičenju iz biologije učestvovali su Jovan Momirov, Ena Đuriček i Tamara Berkesel, koje je pripremala nastavnica Snežana Ćurčić, kao i Milica Trifunjagić, koju je pripremala nastavnica Marija Markov.

   

  učenici oš dr jovan cvijić

   

  U Osnovnoj školi „Dr Jovan Cvijić“ imaju i uspešne sportiste

   

  Nastavnica Biljana Tankosić i učenici Tamara Ćurčić i Branko Bjelica učestvovali su na republičkom takmičenju iz fizike.

   

  Tadija Popov sa svojom nastavnicom Bojanom Stojanović osvojio je treće mesto na republičkom takmičenju iz istorije. Zapaženo učešće imao je i Filip Lakićević.

   

  Na republičkom takmičenju iz geografije učestvovali su Nemanja Pavlišan i nastavnica Snežana Milinković, a iz srpskog jezika i kulture Hana Vraneš i nastavnica Tea Topić Laništanin.

   

  Na matematičkom takmičenju „Misliša“ Vukašin Mihajlović je osvojio treće mesto, a pohvaljeni su Nikola Stojanović i Marko Mihajlov i njihova učiteljica Jelena Savin. Pohvale su dobili i Vukan Rackov i učiteljica Mira Pilauer, kao i Vasil Kojadinović i učiteljica Dragana Mršić.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U Osnovnoj školi „Dr Jovan Cvijić“ imaju i uspešne sportiste. Lenka Stojanov je osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju u džudou. Ognjen Popov je prvak u atletici, a pripremali su ga nastavnici Nenad Milovančev i Mićo Zorić.

   

  učenici oš dr jovan cvijić

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo