• Politikolog i istaknuti aktivista Miroslav Samardžić odlazi u penziju

  Politikolog i aktivista Miroslav Samardžić obavestio je medije, sa kojima je svih prethodnih godina uspešno sarađivao, da od 1. aprila više neće biti urednik tribinskog programa u Kulturnom centru Zrenjanina. On se povlači sa ovog mesta zbog odlaska u penziju.   – U protekle dvadeset i tri godine organizovao sam više od 700 tribina, predavanja, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Politikolog i istaknuti aktivista Miroslav Samardžić odlazi u penziju

  Politikolog i aktivista Miroslav Samardžić obavestio je medije, sa kojima je svih prethodnih godina uspešno sarađivao, da od 1. aprila više neće biti urednik tribinskog programa u Kulturnom centru Zrenjanina. On se povlači sa ovog mesta zbog odlaska u penziju.

   

  – U protekle dvadeset i tri godine organizovao sam više od 700 tribina, predavanja, okruglih stolova i konferencija na kojima su učestvovali kulturni stvaraoci, naučnici i druge javne ličnosti iz Srbije i regiona. Za sve to vreme imao sam podršku medija koji su redovno izveštavali, na čemu se još jednom zahvaljujem – poručio je danas Miroslav Samardžić.

   

  PROČITAJTE JOŠ: AS taksi donosi zanimljivu priču o nastanku taksi prevoza u svetu i kod nas

   

  Samardžić se socijalnim aktivizmom bavi od početka osamdesetih godina prošlog veka. Pripadao je disidentskim grupama koje su sa levih pozicija kritikovale režim Saveza komunista. U vreme vladavine Slobodana Miloševića bavio se naročito zaštitom manjina.

   

  Do sada je bio zaposlen u Kulturnom centru Zrenjanina kao urednik tribinskog programa.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Jedan je od osnivača Zrenjaninskog socijalnog foruma, koji nastoji da afirmiše koncept demokratskog socijalizma.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo