• Pokret „Novi optimizam“ organizuje tribinu „Zaslužujemo li bolje“

  Pokret „Novi optimizam“ organizuje u subotu, 26. septembra, Radnu skupštinu, koja će biti zatvorena za javnost, kao i građanski skup „Novi mandat optimizma”.   Oba događaja održaće se u Kulturnom centru Zrenjanina. Centralnu tačku će predstavljati tribina „Zaslužujemo li bolje“, sa početkom u 18 časova.   PROČITAJTE JOŠ: Uzeli stvar u svoje ruke: Žitelji sami […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokret „Novi optimizam“ organizuje tribinu „Zaslužujemo li bolje“

  Pokret „Novi optimizam“ organizuje u subotu, 26. septembra, Radnu skupštinu, koja će biti zatvorena za javnost, kao i građanski skup „Novi mandat optimizma”.

   

  Oba događaja održaće se u Kulturnom centru Zrenjanina. Centralnu tačku će predstavljati tribina „Zaslužujemo li bolje“, sa početkom u 18 časova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uzeli stvar u svoje ruke: Žitelji sami uredili dečje igralište u Orlovatu (Video)

   

  Navršava se tačno četiri godine od kada je Pokret „Novi optimizam“ počeo da deluje iz Beograda. Zato će Branislav Guta Grubački u interaktivnom nastupu najpre upoznati prisutne sa BG talasom Novog optimizma. U njemu je sumirano sve ono što je taj pokret uradio od 2016. godine. Nakon toga biće emitovan novi spot Jovane Popović iz Kikinde, autorke pesme „Bagra”, koja je u toku vanrednog stanja nepravedno pritvorena. Nikola Čuturilo Čutura će uživo izvesti pesmu „Neko kao ja”.

   

  Na tribini „Zaslužujemo li bolje” govoriće profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu u penziji Čedomir Čupić, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Danas” Dragoljub Draža Petrović, osnivač Izdavačke kuće „Arhipelag“ Gojko Božović, profesorka Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu Milena Dragićević Šešić, novinar i pisac Teofil Pančić i profesorka Zrenjaninske gimnazije Senka Jankov.

   

  Moderator će biti novinar i predsednik NUNS-a Željko Bodrožić.

   

  tribina pokreta novi optimizam

   

  Pokret „Novi optimizam“ bira novi Upravni odbor

   

  Pre zvaničnog programa, biće održana Radna skupština „Novog optimizma“. Na njoj će biti izabran novi Upravni odbor Pokreta. U okviru Radne skupštine biće potpisani i protokoli o saradnji sa partnerskim organizacijama.

   

  Sastav novog Upravnog odbora Pokreta, kao i protokoli o saradnji, biće javno predstavljeni u zvaničnom delu programa.

   

  „Pozivamo građane Zrenjanina i dugogodišnje prijatelje „Novog optimizma“ da svojim prisustvom u subotnjem događaju uveličaju ovaj važan trenutak za naš pokret. Želimo da uzmu učešća u razgovoru o tome da li ima razloga za optimizam danas, da li se možemo nadati boljem za naš grad i čitavo društvo, kao, uostalom, i o tome da li mi to uopšte i zaslužujemo“, navodi se u saopštenju Pokreta „Novi optimizam“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo