• Pokrajinski ombudsman u kampanji „Za novi život“

  Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman, posadiće po jedno drvo u ime svakog prvorođenog deteta u Novoj godini, u Zrenjaninu i još sedam vojvođanskih gradova.   Ova akcija biće ostvarena u okviru kampanje „Za novi život“, u saradnji sa opštim bolnicama, organima i službama opština i gradova, uključujući lokalne ombudsmane.   „Suočeni sa gorućim pitanjima koja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajinski ombudsman u kampanji „Za novi život“

  Pokrajinski zaštitnik građana – ombudsman, posadiće po jedno drvo u ime svakog prvorođenog deteta u Novoj godini, u Zrenjaninu i još sedam vojvođanskih gradova.

   

  Ova akcija biće ostvarena u okviru kampanje „Za novi život“, u saradnji sa opštim bolnicama, organima i službama opština i gradova, uključujući lokalne ombudsmane.

   

  „Suočeni sa gorućim pitanjima koja nam postavlja demografska slika naših prostora, ali i sa globalnom pretnjom od klimatskih promena koje ne biraju podneblje, danas je posebno važno raditi na afirmaciji prava deteta na očuvanju i razvoju svog identiteta, kao i na poštovanju nacionalnih vrednosti zemlje u kojoj živi, te prava na zdravu životnu sredinu“, navodi se u saopštenju Pokrajinskog ombudsmana.

   

  Planirano je da drvo u ime prvog deteta rođenog u Zrenjaninu bude posađeno 6. januara u 10 časova u Opštoj bolnici “Dr Đorđe Joanović”.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo