• Pokrajinska vlada imenovala novog v.d. direktora Doma zdravlja Zrenjanin

  Pokrajinska vlada je donela rešenje kojim je dr Milan Miljuš, doktor stomatologije, specijalista stomatološke protetike, imenovan za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu, saznaje portal zrenjaninski.com.   Miljuš će na čelu ove zdravstvene ustanove zameniti dr Zdravka Ždrala, doktora medicine, specijalistu interne medicine, kojem je, zbog isteka mandata, prestala dužnost v.d. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pokrajinska vlada imenovala novog v.d. direktora Doma zdravlja Zrenjanin

  Pokrajinska vlada je donela rešenje kojim je dr Milan Miljuš, doktor stomatologije, specijalista stomatološke protetike, imenovan za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ u Zrenjaninu, saznaje portal zrenjaninski.com.

   

  Miljuš će na čelu ove zdravstvene ustanove zameniti dr Zdravka Ždrala, doktora medicine, specijalistu interne medicine, kojem je, zbog isteka mandata, prestala dužnost v.d. direktora.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Spoljašnji ocenjivači posetili bolnicu: Ovo je njihov zaključak posle kontrole

   

  Dr Milan Miljuš ranije je bio v.d. direktora Javne ustanove „Apoteka Zrenjanin“. Na sednici Skupštine grada, održanoj u februaru 2017. godine, postavljen je za njenog direktora.

   

  Iako je odlukom gradske vlasti novosadska „Apoteka Janković“, nakon potpisivanja ugovora o koncesiji, preuzela apoteke na teritoriji grada Zrenjanina, kao i zaposlene u njima, Javna ustanova „Apoteka Zrenjanin“ i dalje postoji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Raspisani javni konkursi za izbor direktora „Čistoće“ i „Vodovoda“

   

  Ova ustanova danas nema zaposlenih, imala je samo direktora, a to je bio Milan Miljuš. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Miljuš je i jedan od članova Saveta za zdravlje grada Zrenjanina. Više o ovom savetu možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo