• PODRŽIMO IH: FOTOGRAFI ORGANIZUJU HUMANITARNU AKCIJU

  ZRENJANIN – Zrenjaninski fotografi organizuju humanitarnu akciju za pomoć našem sugrađaninu Nikoli, koji mora da obezbedi novac za lečenje, kako bi se izborio sa opakom bolešću.     Fotografi će se okupiti u četvrtak, 7. septembra, u 17 časova, na Trgu slobode, kako bi fotografisali sve zainteresovane građane, a honorar će iznositi onoliko koliko svako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PODRŽIMO IH: FOTOGRAFI ORGANIZUJU HUMANITARNU AKCIJU

  ZRENJANIN – Zrenjaninski fotografi organizuju humanitarnu akciju za pomoć našem sugrađaninu Nikoli, koji mora da obezbedi novac za lečenje, kako bi se izborio sa opakom bolešću.

   

  fotografi za nikolu

   

  Fotografi će se okupiti u četvrtak, 7. septembra, u 17 časova, na Trgu slobode, kako bi fotografisali sve zainteresovane građane, a honorar će iznositi onoliko koliko svako želi i može da plati. Sav prikupljeni novac biće uplaćen na Nikolin račun.

   

  „Hajde da uradimo ovo kako treba, da pokažemo da možemo da pomognemo kada je nekome naša pomoć potrebna. Dođite sami, povedite momka ili devojku, decu, članove porodice, drugare i drugarice, sve one sa kojima biste voleli da imate lepe fotografije“, poručuju zrenjaninski fotografi.

   

  Učešće u ovoj akciji potvrdili su Svetozar Gardinovački (Gardinovački photography), Igor Nađ (Fabrika uspomena), Bojan Vijatov (Skycam Photo & Video), Igor Ripak (Igor Ripak Photography), Robert Deak (PhotoStudio Deak), kao i mnogi drugi.

   

  Svi ljudi dobre volje koji budu podržali ovu akciju, od fotografija koje dobiju moći će jednu i da odštampaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo