• PODELA PLAMENA RADOSTI I MIRA IZ VITLEJEMA

  MUŽLJA – Posredstvom skauta Austrije plamen sa večnog ognja Crkve Rođenja Hristovog iz Vitlejema, od sredine osamdesetih godina prošlog veka svakog decembra stigne u Beč. Skauti iz čitave Evrope se tada okupe i među sobom podele plamen radosti i mira. Ove godine su u glavnom gradu Austrije među hiljadu okupljenih skauta bili i predstavnici vojvođanske […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PODELA PLAMENA RADOSTI I MIRA IZ VITLEJEMA

  MUŽLJA – Posredstvom skauta Austrije plamen sa večnog ognja Crkve Rođenja Hristovog iz Vitlejema, od sredine osamdesetih godina prošlog veka svakog decembra stigne u Beč. Skauti iz čitave Evrope se tada okupe i među sobom podele plamen radosti i mira.

  Ove godine su u glavnom gradu Austrije među hiljadu okupljenih skauta bili i predstavnici vojvođanske skautske organizacije, te su plamen doneli na skup koji je u nedelju održan u Mužlji.

  Vitlejemski planem radosti i mira je podeljen među skautima iz cele Vojvodine, tako da će do Božića stići u svaku parohiju, a odatle u porodice gde će svojom svetlošću učiniti još lepšim i radosnijim praznik rođenja Isusa Hrista.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo