• Počela velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“ (Video)

  Velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“ počinje danas i trajaće do 31. oktobra. Od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima u ovom periodu biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca, u vrednosti većoj od milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je pomoć potrebna.   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“ (Video)

  Velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“ počinje danas i trajaće do 31. oktobra. Od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima u ovom periodu biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca, u vrednosti većoj od milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je pomoć potrebna.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vakcinacija protiv gripa: Domovima zdravlja distribuirao 9.030 doza vakcina

   

  „Humanitarnu akciju „Topli dinar“ organizujemo šestu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa našim sugrađanima, ugrejali 500 komšijskih domova. Ove godine, akcija je posebno značajna, jer je globalna pandemija dodatno otežala situaciju i sada više nego ikada želimo da se nađemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Verujemo da ćemo uz pomoć naših potrošača ove godine obezbediti ogrev za još 100 porodica“, kažu u PerSu marketima.

   

  Taj broj može biti i veći, ukoliko se više sugrađana odazove pozivu i pruži svoj doprinos ovoj akciji.

   

   

  „Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra, više porodica iz našeg komšiluka biće obezbeđeno ogrevom za celu zimu“, objašnjavaju u ovom trgovinskom lancu.

   

  Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć, a ujedno i dodatno doprinese zajednici. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava. Uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo