• Penzioneri iz srednjeg Banata od srede mogu da preuzimaju penzionerske kartice

  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Srednjobanatskog upravnog okruga da će od sutra, 5. septembra, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.   Penzioneri iz Zrenjanina mogu preuzeti penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u Filijali RF PIO Zrenjanin, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2a, u maloj sali na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Penzioneri iz srednjeg Banata od srede mogu da preuzimaju penzionerske kartice

  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Srednjobanatskog upravnog okruga da će od sutra, 5. septembra, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.

   

  Penzioneri iz Zrenjanina mogu preuzeti penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u Filijali RF PIO Zrenjanin, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2a, u maloj sali na drugom spratu.

   

  Penzioneri iz Nove Crnje, Sečnja i Žitišta moći će da preuzmu svoje kartice utorkom i petkom, od 8 do 15 časova. Svoje kartice penzioneri iz Nove Crnje će preuzimati u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Novoj Crnji, na adresi JNA broj 113. Penzioneri iz Sečnja mogu da preuzmu penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Sečnju, Vožda Karađorđa 51, dok će penzioneri iz Žitišta dobijati svoje kartice u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Žitištu, Cara Dušana 15.

   

  Takođe, od 8 do 15 časova, penzioneri iz Novog Bečeja mogu preuzeti kartice ponedeljkom i četvrtkom, u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Novom Bečeju, Maršala Tita 17.

   

  Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument (lična karta ili pasoš) da bi preuzeli karticu. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo