• Pedijatrijsko odeljenje dobilo donaciju, sredstva prikupljena plesom

  Pedijatrijsko odeljenje Opšte bolnice Zrenjanin dobilo je danas donaciju u vidu pulta za povijanje beba, dva paravana i profesionalnog inhalatora.   Sredstva za donaciju prikupljena su od humanitarne dečje baletske predstave urađene po motivima diznijeve filmske priče „Lepotica i zver“. Predstava, u produkciji studija „Stage“, odigrana je početkom februara u Kulturnom centru Zrenjanina.   Pedijatrijsko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pedijatrijsko odeljenje dobilo donaciju, sredstva prikupljena plesom

  Pedijatrijsko odeljenje Opšte bolnice Zrenjanin dobilo je danas donaciju u vidu pulta za povijanje beba, dva paravana i profesionalnog inhalatora.

   

  Sredstva za donaciju prikupljena su od humanitarne dečje baletske predstave urađene po motivima diznijeve filmske priče „Lepotica i zver“. Predstava, u produkciji studija „Stage“, odigrana je početkom februara u Kulturnom centru Zrenjanina.

   

  Pedijatrijsko odeljenje danas su posetili direktor Kulturnog centra Zrenjanin Goran Marinković, direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović i koreograf plesnog studija „Stage“ Aleksandra Tot, zajedno sa decom Ljiljanom Graor, Milom Milićević i Markom Bašićem.

   

  Rukovodilac Pedijatrijske službe dr Tatjana Stanković zahvalila se na donacijama koje svake godine stignu u pravo vreme. Istakla je da ove humanitarne akcije traju već sedam godina.

   

  – Ove akcije su značajne i zbog učešća dece koja se uče humanosti i tome da pruže pomoć onima kojima je potrebna. Nadam se da će se ovakva saradnja nastaviti. Ovakvim donacijama se obezbeđuju bolji uslovi za lečenje pacijenata, a za zaposlene bolji uslovi rada – kazala je Stanković.

   

  Baletski studio „Stage“ već sedam godina unazad organizuje humanitarne akcije u saradnji sa svojim partnerima, unapređujući i negujući filantropiju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo