• OVI TALENTOVANI ĐACI SU OSTVARILI IZUZETNE REZULTATE

  ZRENJANIN – Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, član Gradskog veća Slaviša Vlačić i rukovodilac Regionalnog centra za talente Robert Sabo primili su danas učenike koji su ostvarili izuzetne rezultate na naučnim takmičenjima, a sadašnji su i budući polaznici Centra za talente.     – Grad pruža podršku u skladu sa svojim mogućnostima, a učenici nas […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OVI TALENTOVANI ĐACI SU OSTVARILI IZUZETNE REZULTATE

  ZRENJANIN – Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić, član Gradskog veća Slaviša Vlačić i rukovodilac Regionalnog centra za talente Robert Sabo primili su danas učenike koji su ostvarili izuzetne rezultate na naučnim takmičenjima, a sadašnji su i budući polaznici Centra za talente.

   

   

  – Grad pruža podršku u skladu sa svojim mogućnostima, a učenici nas sve usreće kada se sa nekih takmičenja vrate sa dobrim rezultatima – izjavio je Radišić.

   

  Nastavnica u školi „Žarko Zrenjanin“ Snežana Vranješ govorila je o rezultatima koje su učenici ove škole postigli na državnom prvenstvu u istraživačkim radovima.

   

  A Matija Stanišić, učenik šestog razreda škole „Dositej Obradović“, novi je državni prvak u fizici. Na prijemu je bio sa svojim nastavnikom – mentorom Metodijem Nikolovim.

   

  – Obožavam fiziku i mislim da ću se njome baviti u životu – rekao je nakon prijema Matija i dodao da nije bilo teško stići do republičkog takmičenja, ali je na državnom nivou konkurencija bila vrlo jaka.

   

  Učenicima su, nakon prijema, uručeni prigodni pokloni Regionalnog centra za talente.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Nema nigde ni jednog učenika muzičke škole, a imali smo toliko laureata ove godine, kao na primer, devojčicu Ivanu Sakač, gitaristkinju, koja je pre mesec dana bila laureat na takmičenju u Novom Sadu i svirala je bolje i od mnogo starijih kandidata.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo