• Otvorene prijave za „Dečiju pijacu“ koja se održava u sklopu novogodišnjeg programa

  Treća „Dečija pijaca“ u ovoj godini, a šesta od nastanka manifestacije, biće održana u petak, 30. decembra, od 18 časova, na Trgu slobode u Zrenjaninu. Događaj organizuje Udruženje žena „Ženski biznis klub“, uz podršku Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, u sklopu novogodišnjeg programa u centru grada.   „Želja organizatora jeste da deca predškolskog uzrasta […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvorene prijave za „Dečiju pijacu“ koja se održava u sklopu novogodišnjeg programa

  Treća „Dečija pijaca“ u ovoj godini, a šesta od nastanka manifestacije, biće održana u petak, 30. decembra, od 18 časova, na Trgu slobode u Zrenjaninu. Događaj organizuje Udruženje žena „Ženski biznis klub“, uz podršku Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, u sklopu novogodišnjeg programa u centru grada.

   

  „Želja organizatora jeste da deca predškolskog uzrasta i nižih razreda osnovnih škola, kroz samostalan rad, savladaju nove veštine, razvijaju svoje hobije i prevaziđu prepreke u socijalizaciji. Mali prodavci na „Dečijoj pijaci“ prodaju polovne udžbenike, garderobu, igračke i svoje rukotvorine – slike, nakit, kutije, vaze, magnete i slično“, poručuju iz „Ženskog biznis kluba“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vredni mladi ljudi: Dom učenika predstavio najuspešnije đake

   

  Učesnici „Dečije pijace“, prilikom registracije, u obavezi su da doniraju minimalno jedan proizvod za zajedničku tezgu, sa koje sav prihod odlazi u humanitarne svrhe.

   

  Prodajni prostor je besplatan za sve mališane. Prijave su obavezne i omogućene putem Google forme na linku.

   

  „Posetioci, od najstarijih do najmlađih, saglasni su da je „Dečija pijaca“ jedna od najlepših slika iz Zrenjanina. Dečiji osmesi, dobro raspoloženje, šarene tezge i muzika, razlozi su zbog kojih težimo da ovakve događaje organizujemo nekoliko puta godišnje“, dodaju organizatorke.

   

  dečija pijaca

   

  Zašto „Dečija pijaca“?

   

  „Dečija pijaca“ je prvenstveno prilika da mališani razvijaju nove veštine, radne navike i vrednosti. Pozitivne efekte ovog događaja ne osećaju samo učesnici, već i posetioci manifestacije.

   

  Nabrojaćemo samo nekoliko razloga zbog kojih vas organizatori očekuju porodično na novogodišnjoj „Dečijoj pijaci“:

   

  – Ponuda je raznovrsna, a cene simbolične. Na tezgama se, pored igračaka i dečijih rukotvorina, mogu pronaći polovni udžbenici, knjige, nova i polovna odeća i obuća, školski pribor, sportska oprema… Sve ovo možete da kupite na „Dečijoj pijaci“ po nekoliko puta manjoj ceni nego u prodavnicama.

   

  – Mališani prevazilaze prepreke u socijalizaciji. Osim toga što će vaša deca provesti nekoliko sati dalje od ekrana, ovde će upoznati mališane iz drugih škola i naselja.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Razvija se preduzetnički duh kod dece, uz ekološku svest. Ekološki karakter „Dečije pijace“ ogleda se u ponovnom korišćenju stvari koje prodavcima više ne služe ili ne odgovaraju, a koje su i dalje u upotrebnom stanju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo