• Omogućeno zamensko putovanje za uplaćene turističke aranžmane

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je da je Vlada Srbije usvojila Uredbu o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19. Pomenutom uredbom omogućeno je da svi građani koji su uplatili turistički aranžman do 15. marta ove godine imaju mogućnost da sa agencijama dogovore zamensko putovanje.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Omogućeno zamensko putovanje za uplaćene turističke aranžmane

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je da je Vlada Srbije usvojila Uredbu o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19. Pomenutom uredbom omogućeno je da svi građani koji su uplatili turistički aranžman do 15. marta ove godine imaju mogućnost da sa agencijama dogovore zamensko putovanje.

   

  Zamensko putovanje mogu da iskoriste najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

   

  Ukoliko zamensko putovanje ne bude realizovano do pomenutog datuma, građani imaju pravo na povraćaj uplaćenih sredstava do 15. januara 2022. godine.

   

  Pročitajte još: Pokrenuta aplikacija sa svim važnim informacijama o Covid-19

   

  Novo putovanje se u dogovoru agencije i putnika može realizovati na istoj ili drugoj destinaciji i to u iznosu ne manjem od onog koji je putnik uplatio agenciji za putovanje koje nije iskoristio.

   

  Zaključivanje novog ugovora o putovanju između agencije i putnika biće obezbeđeno polisama osiguranja, navodi se u saopštenju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]