• Odložen Webiz u Zrenjaninu, organizatori se obratili javnosti

  Webiz u Zrenjaninu, koji je trebalo da bude održan od 3. do 5. aprila, odložen je zbog virusa korona, saopštili su danas organizatori.   – U ovoj situaciji punoj neizvesnosti, sinoć sam, zajedno sa kolegama iz Webiz tima, morao da donesem jako tešku odluku. Kako je Vlada Republike Srbije juče donela odluku o zabrani skupova […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odložen Webiz u Zrenjaninu, organizatori se obratili javnosti

  Webiz u Zrenjaninu, koji je trebalo da bude održan od 3. do 5. aprila, odložen je zbog virusa korona, saopštili su danas organizatori.

   

  – U ovoj situaciji punoj neizvesnosti, sinoć sam, zajedno sa kolegama iz Webiz tima, morao da donesem jako tešku odluku. Kako je Vlada Republike Srbije juče donela odluku o zabrani skupova u zatvorenom prostoru na neodređeno vreme, a Svetska zdravstvena organizacija proglasila pandemiju, morali smo da delujemo odgovorno. Zarad bezbednosti svih odlučili smo da odložimo Webiz u Zrenjaninu. Ovo se odnosi kako na Webiz E-Commerce edukaciju, tako i na Webiz konferenciju – izjavio je direktor Webiza Vladimir Kovač.

   

  Svi predavači i partneri su obavešteni o ovoj odluci. Organizatori Webiza navode da su naišli na veliko razumevanje i podršku svih njih.

   

  – Kako je situacija krajnje nepredvidiva, a kalendar Webiz događaja prilično zgusnut, sa našim prijateljima i partnerima iz Zrenjanina, pre svega Hotelom „Vojvodina“, doneli smo odluku da će se Webiz u Zrenjaninu održati od 15. do 18. oktobra. Webiz E-Commerce edukacija biće 15. i 16. oktobra, a Webiz konferencija od 16. do 18. oktobra. Verujemo da će do tada sve neprilike oko ove situacije utihnuti. Nadamo se da će svi vi koji su planirali da dođu na Webiz biti u prilici da nam se pridružite u oktobru – naveo je Kovač.

   

  Pročitajte još: Pokrajinska vlada apelovala na građane, na snazi mere zabrane

   

  Sve uplaćene kotizacije za Webiz edukaciju i konferenciju važe i za termin u oktobru. Takođe, za sve koji su uplatili kotizacije (bilo za edukaciju, bilo za konferenciju), odobreno je 20 odsto popusta za bilo koji drugi Webiz događaj u toku ove godine.

   

  Naravno, postoji i opcija povraćaja novca ukoliko prijavljenima novi termin ne odgovara.

   

  Webiz tim nastavlja vredno da radi

   

  – Webiz tim nastavlja vredno da radi. Pokušaćemo da naredni period iskoristimo da Webiz u Zrenjaninu u novom terminu bude bolji nego ikada. Do sada vas nismo izneverili. Svake godine smo dizali lestvicu, a vi ste nas nagrađivali tako što ste dolazili u sve većem broju. Iskreno verujemo da će tako biti u oktobru – zaključio je Vladimir Kovač.

   

  Za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem e-maila info@webiz.me

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin