• Od naredne godine u Zrenjaninu veće naknade za novorođenu decu

  Od 1. januara naredne godine u Zrenjaninu će biti povećana naknada za prvorođeno dete, odnosno jednokratna novčana pomoć porodiljama koju isplaćuje grad, najavio je gradonačelnik Simo Salapura.   On je istakao da je na sednici Skupštine grada doneta odluka o povećanju naknada koje se isplaćuju porodiljama i da će od 1. januara 2024. za prvorođeno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od naredne godine u Zrenjaninu veće naknade za novorođenu decu

  Od 1. januara naredne godine u Zrenjaninu će biti povećana naknada za prvorođeno dete, odnosno jednokratna novčana pomoć porodiljama koju isplaćuje grad, najavio je gradonačelnik Simo Salapura.

   

  On je istakao da je na sednici Skupštine grada doneta odluka o povećanju naknada koje se isplaćuju porodiljama i da će od 1. januara 2024. za prvorođeno dete, umesto dosadašnjih 50.000, iznositi 60.000 dinara.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Stanice koje dišu: Osvanuli prvi zeleni krovovi na autobuskim stajalištima u Zrenjaninu

   

  Za drugo i svako naredno dete ova naknada će, umesto 35.000, biti 45.000 dinara.

   

  Salapura je podsetio i da se od ove godine, svakom detetu rođenom 17. novembra, na Praznik grada, dodeljuje zlatnik sa grbom grada.

   

  Govoreći o drugim aktivnostima, gradonačelnik je naglasio da se radi na pripremi projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju novog vrtića za jaslenu grupu na Bagljašu.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Novac za ove namene je obezbeđen. Uskoro očekujemo raspisivanje tendera, a početak radova na proleće – dodao je Simo Salapura.

   

  Učenici EGŠ „Nikola Tesla“ i Medicinske škole prikupili pare i hranu za napuštene životinje

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo