• Od aprila online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita

  Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita počinje 23. aprila i trajaće do 5. juna. Nastava će se održavati petkom od 16 sati (5 časova) i subotom od 9 sati (10 časova). Ukupan fond časova je 87, a nastava će obuhvatiti predmete iz građanske i krivične materije.   – Ustav, zakoni i propisi važe i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od aprila online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita

  Online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita počinje 23. aprila i trajaće do 5. juna. Nastava će se održavati petkom od 16 sati (5 časova) i subotom od 9 sati (10 časova). Ukupan fond časova je 87, a nastava će obuhvatiti predmete iz građanske i krivične materije.

   

  – Ustav, zakoni i propisi važe i primenjuju se jedinstveno na celoj teritoriji Republike Srbije. Program online pripremne nastave je koncipiran tako da će kandidati, gde god se opredele da polažu pravosudni ispit, biti jednako pripremljeni da mogu uspešno da savladaju ovu obimnu pravnu materiju, to jest polože pravosudni ispit – rekla je za portal zrenjaninski.com diplomirana pravnica Violeta Stamenković.

   

  Prema njenim rečima, online pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita je dobar izbor da direktori, rukovodioci, načelnici i ostala službena i pravna lica steknu ili dopune postojeće znanje koje se odnosi na zakonske regulative i važeće propise. Zašto je to dobro?

   

  – Dobro je da ste sigurni u svojim odlukama i da radite u skladu sa propisima – istakla je Stamenković.

   

  Tim predavača koji angažuje JP „Službeni glasnik“, a čije je ovlašćeno lice Violeta Stamenković, garantuje kvalitet edukacije. Predavači su sudije Vrhovnog kasacionog suda, sudije i predsednik Privrednog apelacionog suda u Beogradu, tužioci, sudija Višeg suda u Beogradu, advokat iz Advokatske komore, profesori Pravnog fakulteta u Beogradu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Svaki polaznik dobija i besplatnu šifru za mesec dana korišćenja PIS-a – najveće elektronske baze zakona i propisa, i mogućnost preslušavanja svakog predavanja.

   

  Više informacija o pripremnoj nastavi možete dobiti na telefon 063 445 800 ili na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo