• Objavljen javni poziv za dodelu ogreva ili jednokratne novčane pomoći

  Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi Zrenjanina obaveštava socijalno ugrožene porodice izbeglica sa plavom izbegličkom legitimacijom i porodice interno raseljenih lica sa boravištem na teritoriji grada Zrenjanina da je objavljen javni poziv za dodelu ogreva ili jednokratne novčane pomoći.   Prijave na javni poziv se podnose do 28. decembra.   PROČITAJTE JOŠ: Gerontološki […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen javni poziv za dodelu ogreva ili jednokratne novčane pomoći

  Poverenik za izbeglice i migracije u Gradskoj upravi Zrenjanina obaveštava socijalno ugrožene porodice izbeglica sa plavom izbegličkom legitimacijom i porodice interno raseljenih lica sa boravištem na teritoriji grada Zrenjanina da je objavljen javni poziv za dodelu ogreva ili jednokratne novčane pomoći.

   

  Prijave na javni poziv se podnose do 28. decembra.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Gerontološki centar se oglasio povodom pojave korone u ovoj ustanovi

   

  Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 023 315 0186. Obrasci za prijavu se mogu preuzeti u Gradskoj upravi Zrenjanina, Trg slobode 10, ili na sajtu Grada Zrenjanina.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo