• OBELEŽENA SLAVA ONKOLOŠKOG ODELJENJA (FOTO)

  ZRENJANIN – Slava Onkološkog odeljenja Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu – Sveti Nektarije Eginski, obeležena je na tradicionalan način, u prisustvu velikog broja vernika, zdravstvenih radnika, građana i bivših i sadašnjih onkoloških pacijenata.     Sveti Nektarije Eginski proslavlja se u narodu kao veliki zaštitnik i pred Bogom zastupnik obolelih od malignih bolesti. U kapeli, u bolničkom krugu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OBELEŽENA SLAVA ONKOLOŠKOG ODELJENJA (FOTO)

  ZRENJANIN – Slava Onkološkog odeljenja Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ u Zrenjaninu – Sveti Nektarije Eginski, obeležena je na tradicionalan način, u prisustvu velikog broja vernika, zdravstvenih radnika, građana i bivših i sadašnjih onkoloških pacijenata.

   

   

  Sveti Nektarije Eginski proslavlja se u narodu kao veliki zaštitnik i pred Bogom zastupnik obolelih od malignih bolesti. U kapeli, u bolničkom krugu, održana je liturgija i rezanje slavskog kolača.

   

   

  Kuma ovogodišnje slave je Radmila Đakovački, odgovorna sestra stacionarnog odseka Onkološkog odeljenja. Kumstvo je preuzeo medicinski tehničar Vladimir Ćurčić.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo