• „NOVI OPTIMIZAM“ SE ODSELIO IZ ZRENJANINA

  BEOGRAD – Skupština prijatelja „Novog optimizma“ biće održana u Medija centru u Beogradu, 4. novembra, u 13 časova. „Zeleno zvono“, matična kuća Pokreta „Novi optimizam“, zatvoreno je ranije ove godine. Do sada je „Novi optimizam“ delovao iz Zrenjanina u Vojvodini, Srbiji i regionu. „Nepoželjna u Zrenjaninu, organizacija „Novi optimizam“ od ove jeseni delovaće sa nove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „NOVI OPTIMIZAM“ SE ODSELIO IZ ZRENJANINA

  BEOGRAD – Skupština prijatelja „Novog optimizma“ biće održana u Medija centru u Beogradu, 4. novembra, u 13 časova.

  novi-optimizam

  „Zeleno zvono“, matična kuća Pokreta „Novi optimizam“, zatvoreno je ranije ove godine. Do sada je „Novi optimizam“ delovao iz Zrenjanina u Vojvodini, Srbiji i regionu.

  „Nepoželjna u Zrenjaninu, organizacija „Novi optimizam“ od ove jeseni delovaće sa nove adrese, iz Medija Centra u Beogradu“, saopštio je Pokret.

  Na skupštini će biti analizirane ključne aktivnosti Pokreta i predstavljeni planovi za dalji rad. Najavljeno je da će govoriti Živko Grozdanić Gera, Nebojša Milenković, Ksenija Radulović, Željko Bodrožić, Marija Dakić i Branislav Grubački Guta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo