• „Nomad Beer House“ brine o napuštenim životinjama i životnoj sredini

  Mini-pivnica „Nomad Beer House“ iz Zrenjanina već nekoliko meseci uspešno sarađuje sa Udruženjem ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“, a učesnik je i novog poduhvata.   U pitanju je dobro osmišljena akcija prikupljanja i reciklaže staklene ambalaže. Sav prihod ostvaren na ovaj način ide napuštenim životinjama. Poduhvat je višestruko koristan, jer se osim pomoći životinjama […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Nomad Beer House“ brine o napuštenim životinjama i životnoj sredini

  Mini-pivnica „Nomad Beer House“ iz Zrenjanina već nekoliko meseci uspešno sarađuje sa Udruženjem ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“, a učesnik je i novog poduhvata.

   

  U pitanju je dobro osmišljena akcija prikupljanja i reciklaže staklene ambalaže. Sav prihod ostvaren na ovaj način ide napuštenim životinjama. Poduhvat je višestruko koristan, jer se osim pomoći životinjama ostvaruje i naum zaštite životne sredine.

   

  – Bez mnogo razmišljanja uključili smo se u ovu akciju, jer je višestruka korist uočljiva na prvi pogled. Mi, inače, podržavamo sve aktivnosti udruženja „Zelene šape“. A ovaj poduhvat nam je blizak zbog posla kojim se bavimo. Podstičemo i naše goste da se zdušno pridruže ovoj akciji i odziv je veoma dobar. Mi smo imali i akciju prodaje piva, gde su gosti našeg lokala na Žitnom trgu mogli da kupovinom omiljenog pića pomognu rad udruženja „Zelene šape“. I ubuduće ćemo zdušno podržavati akcije i rad tog udruženja, jer volimo životinje i cenimo ljude koji brinu o njima – kaže za portal zrenjaninski.com Miloš Padejski, menadžer popularne pivnice „Nomad Beer House“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Počela velika humanitarna akcija PerSu marketa “Topli dinar” (Video)

   

  Pivnica „Nomad Beer House“, inače, preuzela je i staranje o jednoj maloj napuštenoj, pa zbrinutoj maci, koju im je poverilo udruženje „Zelene šape“. Živahna i ljupka maca dobila je ime Ipa.

   

  I portal zrenjaninski.com pridružuje se podršci ovoj lepoj i korisnoj akciji, u gradu u kojem se staklena ambalaža do sada nije reciklirala. To činimo sa uverenjem da hrpe stakla ubuduće neće završavati na divljim deponijama, već u reciklaži.

   

  pivnica nomad beer house

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo