• NIS darivao 18 računara

  Za kabinet u Zrenjaninskoj gimnaziji

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Kompanija NIS otvorila je danas, u okviru projekta „Energija znanja“, moderni informatički kabinet u Zrenjaninskoj gimnaziji. Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici kompanije NIS i zrenjaninski gradonačelnik Čedomir Janjić.

  Gimnazijalci odlični u poznavaju ruskog jezika
  Gimnazijalci odlični u poznavaju ruskog jezika

  – Dugujemo veliku zahvalnost kompaniji NIS i projektu „Energija znanja“. Ovim ćemo podići kvalitet znanja naših učenika u Gimanziji, koja sledeće godine obeležava 170 godina postojanja, i u kojoj se obrazuje 1.180 učenika u 42 odeljenja. Možemo biti ponosni na naše rezultate – naglasio je direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković, uz napomenu da su zrenjaninski gimnazijalci posebno uspešni u poznavanju ruskog jezika.

  – Ovo je trideseta učionica u okviru projekta „Energija znanja“, koju učenici i nastavnici zarađuju svojim uspesima iz fizike, hemije, matematike i naravno ruskog jezika. Zrenjaninska gimnazija prednjači u znanju ruskog jezika, gotovo dvadeset posto učenika ove škole uči ruski i postiže izuzetne rezultate na olimpijadi znanja. To je bio razlog i da se NIS opredeli da ovu kompjutersku učionicu otvori baš u Zrenjaninskoj gimnaziji – poručila je menadžerka za saradnju sa obrazovnim i naučnim institucijama u NIS-u Snežana Lakićević, naglašavajući da je naš grad izuzetno važan za ovu kompaniju.

  Kabinet je opremljen sa 18 računara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo