• NEKE USLUGE U DOMU ZDRAVLJA SE NAPLAĆUJU, EVO KOLIKO

  ZRENJANIN – Pojedine usluge u zrenjaninskom Domu zdravlja se naplaćuju. Za neke pacijenti znaju, za neke ne, a portal zrenjaninski.com iz aktuelnog cenovnika izdvaja pojedine usluge koje bi mogle biti zanimljive.     Na primer, naplaćuju se neke usluge koje pruža medicina rada: najjeftinije od njih su analiza mokraće, koja košta 84 dinara, a isto […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NEKE USLUGE U DOMU ZDRAVLJA SE NAPLAĆUJU, EVO KOLIKO

  ZRENJANIN – Pojedine usluge u zrenjaninskom Domu zdravlja se naplaćuju. Za neke pacijenti znaju, za neke ne, a portal zrenjaninski.com iz aktuelnog cenovnika izdvaja pojedine usluge koje bi mogle biti zanimljive.

   

  zdravstvo-lekar usluge
  Foto: Dušan Bartolović

   

  Na primer, naplaćuju se neke usluge koje pruža medicina rada: najjeftinije od njih su analiza mokraće, koja košta 84 dinara, a isto toliko košta i upitnik za alergije.

   

  Osposobljavanje zaposlenih za pružanje prve pomoći staje 2.400 dinara.

   

  Za kategoriju neosiguranih lica, ili lica koja nemaju overenu knjižicu, kratka poseta lekaru košta 192 dinara, a izlazak lekara na teren 866 dinara.

   

  Angažovanje ekipe hitne pomoći na fudbalskim utakmicama košta od 4.005 dinara, za rang prve lige, do 2.002 dinara, za rang treće lige.

   

  Ekipa hitne pomoći na zabavnim manifestacijama košta 2.668 dinara po započetom satu, a lečenje akutnog napitog stanja 1.875 dinara.

   

  Ako koristite usluge saniteta na lični zahtev, u gradu će vas to koštati 60 dinara po kilometru, a van grada 1.670 dinara.

   

  Poslednjih nekoliko godina i kod državnog stomatologa se usluge naplaćuju.

   

  Tako vađenje zuba sa anestezijom košta 1.200 dinara.

   

  Ako se vade umnjaci, to košta 4.500 dinara po umnjaku.

   

  Totalna proteza u stomatološkoj službi Doma zdravlja košta 14.000 dinara, a brušenje po zubu 250 dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo