• NAŠE LETO: Pažljivo se kupajte!

  Izveštaj sa Peskare u slici i reči

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Vremenske (ne)prilike i nešto niža temperatura od uobičajene za ovo doba godine, omele su Zrenjanince da masovnije zaposednu popularno kupalište Peskara, ali se već sledeće nedelje očekuje mnogo više posetilaca.

  Peskara 8

  – Na Peskari je sve pod konac, čekamo samo lepše vreme i imaćemo uobičajenu letnju sliku, sa mnoštvom kupača – naglašava u izjavi za portal „Zrenjaninski“ direktor Turističkog centra Dragan Vulešević.

  Peskara 7

  On koristi priliku da upozori sve one koji dolaze na kupalište, da se vladaju po uputstvima i upozorenjima sa tabli, i od strane spasilačke službe.

  Peskara 9

  – Već prvog dana na otvaranju kupališne sezone imali smo ozbiljan slučaj, koji se umalo nije tragično završio, ali je intervencijom spasilačke službe sprečeno utapanje i spašen je jedan život. Zbog toga je veoma važno za sve one koji dolaze na Peskaru, da strogo vode računa o uputstvima i upozorenjima istaknutim na tablama, kao i onima upućenim od spasilaca – naglašava Vulešević.

  Peskara 6

  On podseća da je i na plaži na Tisi kod Aradca Turistički centar sve obezbedio za prihvat kupača, ali da je poseta znatno slabija. Razlog je, po njegovom mišljenju, veća udaljenost ove plaže od grada, kao i najezda komaraca.

  Peskara 5

  Portal „Zrenjaninski“ će i narednih nedelja, u saradnji sa Turističkim centrom grada Zrenjanina, u slici i reči objavljivati izveštaje sa ovdašnjih kupališta, i to u okviru akcije „Naše leto“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo