• Najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima uručene diplome „Vuk Karadžić“

  Najuspešnijim učenicima osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina u školskoj 2021/22. godini danas su uručene diplome „Vuk Karadžić“. To je učinjeno na svečanosti koju je Grad Zrenjanin organizovao u Kulturnom centru.   U protekloj školskoj godini diplome „Vuk Karadžić“ zaslužilo je 166 učenika osnovnih i 99 učenika srednjih škola.   Učenici su nagrađeni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Najuspešnijim osnovcima i srednjoškolcima uručene diplome „Vuk Karadžić“

  Najuspešnijim učenicima osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina u školskoj 2021/22. godini danas su uručene diplome „Vuk Karadžić“. To je učinjeno na svečanosti koju je Grad Zrenjanin organizovao u Kulturnom centru.

   

  U protekloj školskoj godini diplome „Vuk Karadžić“ zaslužilo je 166 učenika osnovnih i 99 učenika srednjih škola.

   

  Učenici su nagrađeni diplomama i prigodnim knjigama velikana naše književnosti. Takođe, Grad Zrenjanin im je, u saradnji sa Javnom ustanovom „Sportski objekti“, omogućio da besplatno posećuju gradski bazen do kraja ove godine.

   

  Učenike, njihove nastavnike, profesore i roditelje, koji su prisustvovali svečanosti, pozdravili su gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i načelnica Školske uprave za Banat Snežana Oluški Vlačić.

   

  – Iza vas su marljiv rad, rezultati i trud, čime ste stekli ovo prestižno priznanje. Na jesen vas čekaju nove obaveze i novi izazovi. Za njih morate da budete odgovorni i spremni da ih savladavate svakodnevno – rekao je Salapura.

   

  Snežana Oluški Vlačić: Sanjajte velike snove

   

  Načelnica Školske uprave za Banat Snežana Oluški Vlačić je poručila đacima da sanjaju velike snove i da streme njima.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Ne zaboravite da sve ljude koje budete sretali na putu tokom svog radnog veka i života poštujete i da budete dobri prema njima. Činite dobra dela. To će pokazati kakvi ste zaista – poručila je nosiocima Vukove diplome Snežana Oluški Vlačić.

   

  U ime osnovaca i srednjoškolaca, nosilaca diplome „Vuk Karadžić“, obratili su se Ksenija Knežević, učenica OŠ „Đura Jakšić“, i Luka Radaković, učenik generacije Zrenjaninske gimnazije.

   

  Gradska uprava ujedno obaveštava sve učenike koji danas, iz bilo kog razloga, nisu bili u mogućnosti da prisustvuju svečanosti, da diplome i knjige mogu preuzeti u Kabinetu gradonačelnika, kancelarija Gradske uprave 107. To mogu da učine radnim danima od 8 do 14 časova.

   

  Takođe, na istom mestu se mogu prijaviti ukoliko se na odštampanoj diplomi potkrala neka slovna greška u imenu učenika ili škole, kako bi u što kraćem roku bila ispravljena.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo