• NAGRADNA PUTOVANJA ZA UČESNIKE SUPERSU KVIZA

  ZRENJANIN – Trećeplasirana i drugoplasirana ekipa na ovogodišnjem Velikom dečjem kvizu “SuPersu”, koji organizuje Kulturni centar Zrenjanina, za nagradu su dobili putovanje u Petrolend i Akvapark Jagodina.   Evo šta je izjavila Aleksandra Baračkov, mentorka drugoplasirane ekipe iz škole “2. oktobar”: – Ekipa OŠ “2. oktobar”, u sastavu Luka Vojnović, Andrea Laco, Katarina Ćorović i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  NAGRADNA PUTOVANJA ZA UČESNIKE SUPERSU KVIZA

  ZRENJANIN – Trećeplasirana i drugoplasirana ekipa na ovogodišnjem Velikom dečjem kvizu “SuPersu”, koji organizuje Kulturni centar Zrenjanina, za nagradu su dobili putovanje u Petrolend i Akvapark Jagodina.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Evo šta je izjavila Aleksandra Baračkov, mentorka drugoplasirane ekipe iz škole “2. oktobar”:

  – Ekipa OŠ “2. oktobar”, u sastavu Luka Vojnović, Andrea Laco, Katarina Ćorović i Simeon Nikolić, dobila je nagradno putovanje u Jagodinu sa posetom Akva parku. Članovi ove ekipe su prošle godine osvojili letovanje i dosta su uigrani, jako dobro se slažu i druže se i van škole. U Jagodini smo, tokom tri dana, imali prilike da upoznamo sve lepote tog grada, a pored Akva parka, obišli smo i Muzej voštanih figura, Zoo vrt, izletište Potok… Usput smo posetili Prirodnjački muzej u Svilajncu i fotografisali se sa dinosaurusima – rekla je Baračkov.

  supersu-kvizz

  Već četvrtu sezonu učenici Osnovne škole “Dr Jovan Cvijić” učestvuju u kvizu znanja i opšte kulture “SuperSu”, u organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina.

  – Ekipa naše škole do sada je dva puta osvojila drugo mesto, a ove godine tim u sastavu Vuk Prica, Antonina Petrović, Strahinja Padejski i Dimitrije Petrović osvojio je treće mesto. Boravili smo u akvaparku u Bačkom Petrovcu – Petrolandu – kaže Biljana Tankosić, mentorka ekipe “Jovan Cvijić”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo