• Muzička škola „Josif Marinković“ u junu organizuje prijemni ispit

  Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina u junu organizuje prijemni ispit za osnovnu muzičku školu.   Ove godine učenici će moći da polažu prijemni za violinu, violu, violončelo, kontrabas, flautu, klarinet, trubu, trombon, tamburu, gitaru, harfu, klavir, harmoniku, udaračke instrumente, kao i za solo pevanje.   PROČITAJTE JOŠ: Maturanti za primer: Pare za kupovinu majica […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Muzička škola „Josif Marinković“ u junu organizuje prijemni ispit

  Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina u junu organizuje prijemni ispit za osnovnu muzičku školu.

   

  Ove godine učenici će moći da polažu prijemni za violinu, violu, violončelo, kontrabas, flautu, klarinet, trubu, trombon, tamburu, gitaru, harfu, klavir, harmoniku, udaračke instrumente, kao i za solo pevanje.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Maturanti za primer: Pare za kupovinu majica usmerili na lečenje devojčice

   

  Prijemni će se održati 12. i 19. juna u 9 sati u matičnoj školi (Trg slobode 7), dok će 2. juna u 9 časova prijemni ispit biti organizovan u izdvojenim odeljenjima u Kovačici i u Melencima. U Kovačici je otvoren upis za violinu, violu, flautu, gitaru, klavir i harmoniku, a u Melencima za tamburu, harmoniku, violinu i violu.

   

  Kandidati treba da pripreme jednu dečiju pesmicu, po svom izboru, koju će otpevati na prijemnom ispitu.

   

  Prijave za polaganje prijemnog ispita se podnose putem prijavnog formulara koji se preuzima sa sajta škole ili lično u školi. Popunjenu prijavu treba poslati na e-mail pepsi@josif.edu.rs ili je predati u školi do prijemnog ispita.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Dodatne informacije je moguće dobiti putem telefona 023/561-104 i e-maila office@josif.edu.rs

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Sve više mladih pati od bolova u leđima

  U većini zemalja oko 80 odsto stanovnika imalo je, bar jednom u životu, problem sa tegobama u leđima. To je veliki javno-zdravstveni problem i mlađih i starijih, a često je uzrok izostanka sa […]