• MLEKOPRODUKT sprovodi akciju: Biciklom i pešačenjem do čiste planete

  U periodu od 16. do 22. septembra održava se ekološka akcija koja ohrabruje zaposlene u zrenjaninskoj kompaniji MLEKOPRODUKT da koriste alternativne vidove prevoza.   Vožnja biciklom, pešačenje, zajednički prevoz automobilom sa kolegama, javni prevoz… Svi ovi vidovi prevoza su, kada je u pitanju ekologija, moćna alternativa prevozu ličnim automobilima. Kako bi se promovisalo korišćenje alternativnih, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MLEKOPRODUKT sprovodi akciju: Biciklom i pešačenjem do čiste planete

  U periodu od 16. do 22. septembra održava se ekološka akcija koja ohrabruje zaposlene u zrenjaninskoj kompaniji MLEKOPRODUKT da koriste alternativne vidove prevoza.

   

  Vožnja biciklom, pešačenje, zajednički prevoz automobilom sa kolegama, javni prevoz… Svi ovi vidovi prevoza su, kada je u pitanju ekologija, moćna alternativa prevozu ličnim automobilima. Kako bi se promovisalo korišćenje alternativnih, ekološki čistih vidova prevoza, u periodu od 16. do 22. septembra u kompaniji Mlekoprodukt se sprovodi akcija održivog prevoza zaposlenih.

   

   

  „Cilj akcije jeste podsticanje razmišljanja o održivom prevozu, koji je jedan od stubova brige o životnoj sredini. Zaposleni su ohrabreni da, uz poštovanje svih epidemioloških mera, barem tokom ove nedelje, pređu na alternative prevozu ličnim automobilima i da se provozaju biciklom, voze zajedno sa kolegama u jednom automobilu ili pešice dođu do posla. Računaju se svi vidovi prevoza koji doprinose očuvanju životne sredine. Učešće u akciji je u potpunosti dobrovoljno“, kažu za portal zrenjaninski.com u „Mlekoproduktu“.

   

  mlekoprodukt pokrenuo ekološku akciju

   

  Glavni parametar uspeha akcije je broj ušteđenih kilometara koje bi učesnici prešli u svojim automobilima da nisu odlučili da tokom trajanja akcije koriste ekološki čistije vidove prevoza. Učesnici samostalno prijavljuju svoje rezultate, kao i prošle godine, kada je dvadeset filijala grupe „Savencia“ prijavilo uštedu od 35.597 kilometara. Nakon toga je odlučeno da se akcija proširi na celu grupu „Savencia“.

   

  Ova lepa ekološka akcija održava se i promoviše pod heštegom #MobilityChallenge #NedeljaMobilnosti i pod sloganom „Krećite se održivo i ostanite zdravi“!

   

  mlekoprodukt pokrenuo ekološku akciju

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U kompaniji „Mlekoprodukt“ ističu da im je želja da svojim primerom podstaknu i ostale sugrađane da se okrenu ekološki prihvatljivim vidovima prevoza. Tako će dati snažan doprinos u borbi za očuvanje naše planete.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo