• Mališane iz vrtića „Poletarac“ i njihove vaspitačice dočekaće uređen pod

  Obećano – ispunjeno! Grupu mališana u zrenjaninskom vrtiću „Poletarac“, koji se nalazi u ulici Đurđa Smederevca, kao i njihove vaspitačice Nadeždu Berarov i Jasminu Mirković, dočekaće uređen pod.   Kakva će to biti sreća i radost kada najmlađi ugledaju pod po kom se moći bezbedno da puze, hodaju i da se igraju!   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Mališane iz vrtića „Poletarac“ i njihove vaspitačice dočekaće uređen pod

  Obećano – ispunjeno! Grupu mališana u zrenjaninskom vrtiću „Poletarac“, koji se nalazi u ulici Đurđa Smederevca, kao i njihove vaspitačice Nadeždu Berarov i Jasminu Mirković, dočekaće uređen pod.

   

  Kakva će to biti sreća i radost kada najmlađi ugledaju pod po kom se moći bezbedno da puze, hodaju i da se igraju!

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zeleno polje čeka da mu se vrati ambulanta koja je pretvorena u kovid centar

   

  Zahvaljujući humanitarnoj akciji, koju su realizovali firma Systema parket ZR i portal zrenjaninski.com, nešto više od 60 kvadrata starog i ruiniranog parketa u ovom vrtiću zasijalo je novim sjajem. Sad samo čeka dečije nožice i vesele glasove.

   

  – Pod je bio u veoma lošem stanju. Zahvaljujući našem znanju i opremi on je sada kao nov i jedva čeka dečicu – kaže Nenad Erić, humani Zrenjaninac, vlasnik firme Systema parket ZR, koji je potpuno besplatno uredio podove u nekoliko vrtića i škola.

   

  Podsetimo kako je „Poletarac“ dobio novi pod.

   

  Firma Systema parket ZR i informativni portal zrenjaninski.com pozvali su u junu sve vrtiće i škole, koji imaju loše podove, da se jave, kako bismo izabrali one kojima je pomoć najpotrebnija.

   

  Stiglo je više od četrdeset prijava, pa četvoročlanoj komisiji nije bilo lako da izabre jednu. Ipak, morali smo da odlučimo i izbor je ovog puta pao na „Poletarac“.

   

  Kako su prijave koje su stigle na našu adresu otkrile vrlo loše stanja podova u vrtićima i školama, rešeni smo da akciju nastavimo.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uz Lidl lako i na vreme do školskog pribora!

   

  – Još jednom naglašavam da nam je svojom donacijom mnogo pomogao naš bivši sugrađanin Branko Bukvić, advokat iz Beograda. Saznao je za ovu našu akciju i rešio je da pomogne. Zato bih i ovom prilikom apelovao na sve koji mogu da pomognu, da to i učine. A mi smo spremni da uradimo pod u još jednom vrtiću ili školi. Naravno, čim se za to steknu svi uslovi – ističe Erić.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo