• MAJKA SINU, STUDENTU IZ ZRENJANINA, DALA BUBREG!

  NOVI SAD – Šestorica pacijenata dobila su novi bubreg u poslednje dve nedelje u Kliničkom centru Vojvodine, i to su četvorici mladića donori bili roditelji, a dvojici muškaraca urađene su kadaverične transplantacije.     Jedan od onih koji je dobio novi bubreg je i Jakša Vučurević (22) iz Zrenjanina, kome su u februaru otkrili bubrežnu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MAJKA SINU, STUDENTU IZ ZRENJANINA, DALA BUBREG!

  NOVI SAD – Šestorica pacijenata dobila su novi bubreg u poslednje dve nedelje u Kliničkom centru Vojvodine, i to su četvorici mladića donori bili roditelji, a dvojici muškaraca urađene su kadaverične transplantacije.

   

  Foto: Klinički centar Vojvodine

   

  Jedan od onih koji je dobio novi bubreg je i Jakša Vučurević (22) iz Zrenjanina, kome su u februaru otkrili bubrežnu slabost.

   

  – Majka mi je dala bubreg. Godinu dana sam bio loše i nisam mogao ni da se krećem. Sada sam dobro, a očekujem da će se posle ove transplantacije promeniti kvalitet života – ispričao je ovaj student Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo