• Kurs španskog jezika

  ZRENJANIN – Centar za razvoj savremenih veština, sa sedištem u Pupinovoj ulici broj 21, organizuje kurs španskog jezika. U saopštenju dostavljenom redakciji portala “Zrenjaninski” navodi se da će jednočasovna nastava biti održavana dvaput nedeljno. Rad će biti u malim grupama, do 10 učesnika, a nastava je interaktivna i puna konverzacije, pa zato Centar za razvoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Centar za razvoj savremenih veština, sa sedištem u Pupinovoj ulici broj 21, organizuje kurs španskog jezika.

  U saopštenju dostavljenom redakciji portala “Zrenjaninski” navodi se da će jednočasovna nastava biti održavana dvaput nedeljno. Rad će biti u malim grupama, do 10 učesnika, a nastava je interaktivna i puna konverzacije, pa zato Centar za razvoj savremenih veština poziva zainteresovane da se prijave na vreme.

  “Jezik se uči od početnog nivoa, tako da su dobrodošli svi koji jesu ili nisu do sada učili španski”, piše u saopštenju, uz podatak da subvencionisana cena kursa iznosi 1.500 dinara.

  U najavi su i kursevi italijanskog i nemačkog jezika, kao i interaktivni časovi engleskog, pod nazivom „Čaj u 5“ , gde će se jezik učiti kroz razgovor, takozvani small talk, petkom od 17 časova.

  Zainteresovani sve informacije mogu dobiti putem telefona 063/868 29 63 ili e-maila: centar.rsv@gmail. com

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo